torstai 25. elokuuta 2011

Phister&Philina ja ripaus CupCakeaRouva Jones on hulluna lastenvaatteisiin.

Onneksi on lapsia kotona.

Taisin jo parikymppisenä ostella vauvanvaatteita,
kummilapsille lähinnä tosin. Esikoiseni syntyi kun olin 30, toinen kun olin 31 ja kolmas kun täytin 40. Ja joka kerta lähti mopo käsistä. Siis vaatteiden suhteen. Burberryä, Bonpointia, Gantia, Baby Armania, Monnalisaa, Phister&Philinaa, CupCakea...uusia suosikkejani on Noa Noa Miniature, joita hankin Fannille tosi paljon täksi kesäksi.

Nyt on taas se aika kun syksyvaatteet on hankittava, ja koska olen ollut ihan mielettömän tyytyväinen Phister&Philinan laatuun, hankin niitä nyt vinon pinon Fannille. Meillä on ollut kesämallistoa aikalailla Fannilla ja ovat koko kesän pesujen jälkeen kuin uusia. Noissa työhuonekuvissa aiemmassa postauksessa Fannilla on Phister&Philinan puumekko ja ihana lurex-neuletakki.

Tärkeintä on mielestäni se, että vaate on mukava lapsen päällä, laadukas ja kivannäköinen. Nämä sopii kaiki hauskasti keskenään ja ovat vähän villejä. Ei ihan peruskauraa. Ja plussaa kaikista kivoista pienistä yksityiskohdista.

Ihan pakko laittaa tunnelmia Phister&Phillina ja CupCake ihanuuksista teille näytille:


Lisään kuvia Fannin päällä kunhan tyttö tulee päiväkodista...


Saman firman Cup Cake lienee tuttu kaikille, ihana on. Kuulin että tuotemerkki vaihtaa nimeä; Cup Cakesta tulee racoonNäitä ihanuuksia tuo maahan Susanna,
jolta voi kysellä mistä niitä saa.

halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Meilläkin on ollut P&P:tä aikanaan paljonkin ja tyytyväinen tosiaan voi laatuun olla.
Mutta meillä on ollut tässä välillä aika paljon hempeämpää linjaa kuin mitä P&P, joten nyt ei just sitä merkkiä ole ollut. On ollutkin sitten muita merkkejä. Lastenvaatteet ON ihania!

mirka kirjoitti...

voi kun joku vielä tekisi samassa ihanuuskaavassa pikku pojille kivoja vaatteita....sitä odotellessa ihastelen tyttöjen:)

MRS JONES kirjoitti...

Ihania ovat joo, tosi kiva oli Phisterin poikienkin mallisto muuten! Lisään muutamia kuvia kevätmallistosta jossain vaiheessa, sain uuden esitteen.-jonna-