keskiviikko 17. elokuuta 2011

Fannin huoneessa

Rouva Jonesin nuorimmainen,
Fanni 2 v.
sai uuden huoneen.

Kuten taisin aiemmin mainita, vaihdoin kolmen huoneen paikkaa keskenään. Fanni muutti meidän makuuhuoneen viereen, Emma-siskon vanhaan huoneeseen. Fannin huone palasi työhuoneeksi ja Emma muutti R.-siskolta vapautuneeseen huoneeseen, kun R. muutti omaan kotiin oman kultansa kanssa. Ja koska Fanni sai oman huoneen makkarimme läheltä, Fanni myös muutti nukkumaan omaan sänkyyn, omaan huoneeseen. Fantastista.

Fannilla on uusi upea musta virkattu matto, jonka hain eilen postista. Maton teki ihanan Uuden Kuun Emilian äiti, tuhannet kiitokset upeasta matosta. Olin tekemässä juttua Emilian kodista ja näin lastenhuoneessa samanlaisen maton. Ihana Emilian äiti teki Fannille tilauksesta sellaisen. Ihana, ihana. Nyt vaan pitää Fannille saada uusi lattia...tuo korkkimatto ei passaa upean maton kanssa. Ajattelin latoa siihen mustaa ja valkoista Forbon laattaa shakkiruuduiksi, olisi varmaan aika makea?

Tässä kuitenkin tunnelmia Fannin sekaisesta huoneesta, taulutkaan eivät vielä ole seinillä jne..
uusi upea matto kaipaa nyt uutta lattiaa..


Fannin päiväpeittona Joutsenen untuvapeite, tekstityynyt Day Home Nougatista,
puputyyny My O MY, ja musta nahkanalle H&M.
Kärpässienilamppu Gaudete Kids

Halauksin Mrs Jones

2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihanan värikästä, mutta silti niin rauhallisen seesteistä! Kaunis huone Fannilla! :D

MRS JONES kirjoitti...

Voi kiitos, kiva kuulla. Lattian haaveilen vaihtavani... Hienointa lienee kuitenkin se, että Fanni on nukkunut jo neljä yötä omassa sängyssä, omassa huoneessa! Kivaa keskiviikko iltaa! -jonna-