tiistai 3. heinäkuuta 2012

BY PIA'S SPAGETTIMEKKO

Rouva Jonesilla on uusi lempimekko; BYPIA'S pellavamalliston spagettiolkaiminen mekko. Toivoin Pialta tälläistä jo keväällä ja nyt se on mallistossa. Jee. Tilasin heti kaksi lisää, valkoisen ja harmaan. Ollapa myös roosa...mekossa rimpsut helmassa, tasku ja pääntiellä laskokset.

Sain mekon mukaani lomalle ja olen nyt kolmatta päivää kirmannut siinä. Paranee pesussa, pehmenee ja rypistyy. Ihana. Omani on todella reilun kokoinen, sellaisena kesämekon haluan. Alle vaan bikinit. Sopii toki ilmamenoihinkin kun vaihdan vaan varvastossut Repettoihin.

Pian blogiin klikkaat tästä

Mekon helmassa on samat rimpsut kuin kassissa. Pakkasin kassinkin mukaan ja tietenkin mameluukit. Kuvia tulossa niistäkin lomatunnelmissa.XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

Tykkään kovasti...PELLAVA on ehdoton suosikkini tekstiilinä...minulla pian muuten Open House, kutsun sinutkin mukaan...Kuvasi ovat niin lämminhenkisiä ja kauniita - niistä tulee hyvä mieli!

Anonyymi kirjoitti...

snygg!
en sån skulle också jag gilla.

anrinko kirjoitti...

Ihana!
Saanko kysyä mitä kokoa tuo on?
M vai L?
Mietin että osaisin vähän hahmottaa missä koossa tilata itselle.
Tuo on todella ihana! Haluan ehdottomasti sen harmaan, mikä on tulossa. Ja 10cm pidemmällä helmalla, niin en tarvitse alushameita ym sinne alle.
Kiva kun postailit tästä. =)