Sivut

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

ENNEN MESSUJA

Messuvinkki...Vantaan asuntomessut alkavat tällä vikolla ja tässä esimakua kohteesta, jota olen stailannut messuille ja kuvausta varten. Olen tehnyt talosta ( kohde 20A) jutun myös Glorian Kotiin. Tässä muutama hauska räpsy messutodellisuudesta. Kun messut aukeavat, kaikki on toki valmista, mutta vielä kuukautta ennen siirrellään rakennustarvikkeita kuvista. Totuus on se, että kukkamaljakkoa asetellaan kuvaan niin että ikkunan takaa siintävä rakennustyömaan wc-kontti jää piiloon. Hauska oma maailmansa. Ettekä ikinä uskoisi kun näette jutun kuvat!( Kuvat Glorian Kodissa Krista Keltanen. Styling Jonna Kivilahti. )

Ihana talo tästä on tulossa.  Talon asukkaat  Eerika ja Teemu ovat valinneet kalusteet Room21.fi-nettikaupasta. Minä valitsin suurimman osan stailaukseen käyttämistäni tuoteista Room21-nettikaupasta ja  pellavaiset tekstiilit makuuhuoneisiin Balmurilta. Kukat Huiskula.  Ja juttua valmiista talosta  tulossa niin Glorian Koti-lehdessä kuin Mrs Jones blogissa blogiyhteistyön merkeissä.
  Styling Jonna Kivilahti. ja hei, Glorian koti ilmestyi tänään! 1 kommentti:

  1. Ihana todellisuus! Kiitos Jonna näistä :) Vielä en ole ehtinyt lehteen tarttua mutta nämä kuvat antavat odottaa jotain todella kaunista!

    VastaaPoista