sunnuntai 4. tammikuuta 2015

SIMPPELI
Mrs Jones kävi taas Tukholmassa, Fantastic Frankilla. Ihan netissä vaan. Helmikuun alussa pitäisi käväistä Tukholmassa oikeastin, messuilla nimittäin. Mutta tässä sunnuntain herkuksi. Kiva koti myynnissä, Fantastic Frank, klik. Ihanan pelkistetty. ( ja pakko hehkuttaa: oli tuossa joulun aikaan puhe, että saisin lapsuudenkodistani tuon ekan kuvan Flosin Parentesi-valaisimen sijoitukseen meille ja paikkakin sille jo olisi;-) Loistavaa viikkoa sinullekin! 

P.S. Mrs Jonesin facebookissa mahtava arvonta 2000 seuraajan kunniaksi. Voit voittaa Skandinaviskin upean KOTO XL tuoksukynttilän. 

P.S.  Mrs Jonesin kaupalla on ALE mutta myös kaikkea ihanaa uutta tulee joka päivä!  Saimme just ihania puseroita, nahkahameen, neuletakkeja ja huiveja Saint Tropezilta, huiveja ja laukkuja Becksöndergaardilta, Hipaneman koruja, Lakrids by Johan Bulow lakuja  ja vaikka mitä. Tulossa piakkoin suuuri lähetys Please Jeanseja ( denimiä kolme eri pesua, mustaa, liituraitaa ja ruutua)  ja tein juuri lisätilauksen Love Warriorsille: tulossa kimonoja, kaftaaneja ja koruja.  Ja lähtipä tilaus myös Nicolas Vahelle.  Kaupalla myös upeita lampaantaljoja Tiirinkosken Tehtaan onnellista lampaista. Mrs Jonesilla kauppa täynnä kaikkea ihanaa! 

Ei kommentteja: