Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2014

IHANUUKSIA
Mrs Jonesilla on kauppa täynnä kaikkea ihanaa ja uutuuksia tulee joka viikko, välillä joka päivä. Tänään saimme Saint Tropezin lähetyksen, jossa oli fantastinen musta mokkahame, viime viikolla tuli saman merkin housut ja neuletakki. Odotamme vielä ihanaa karvaliiviä tällä viikolla. 

Tällä viikolla on tulossa myös uutuutena Skandinaviskin tuoksukynttilät! Odotamme myös joulua kaupalle, eilen tuli jo Day Homen joulukoristeita ja ihania tyynyjä. Vaikka mitä kivaa löytyy jo kaupalta ja lisää on tulossa. Tulossa myös Hipaneman rannekorut, OiSoiOin joulukoristeet, Housedoctorin joulukoristeita ja muuta ihanaa. Saimme lisää myös tähtiä, kuorma on matkalla Suomeen. Ja PLEASEn uusi lähetys on matkalla ja meillä ehkä jo to/pe. Seuraa facebookia.

Mrs Jonesin joulumarkkinat 12.-14.12. 2014
pe 12.12. klo 12-18
la 13.12. klo 11-15
su 14.12. klo 12-15

Kaupalla silloin valtavasti joulun tunnelmaa, ihanuuksia pakettiin, ruokaherkkuja ja vaikka mitä. Meillä on glögi kuumana ja pipareita tarjolla. Lisätietoa tulossa. 

Yllärinä mukana myös Keinuhongan tilan ruokaherkut  Suvimarjan herkkukärryssä Mrs Jonesin kaupalla lauantaina ja sunnuntaina. Tarjolla siis Keinuhongan tilan satumaista lihaa, glögiä ja muuta jouluun sopivaa ruokaherkkua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti