Sivut

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

HUOMENTA

Mrs Jones nauttii hetken sunnuntaista uusien lehtien kanssa, sitten jumppaan. Olen taas ryhdistäytynyt ja liittynyt vanhimman tyttäreni kanssa kuntokeskuksen jäseneksi. Tänään ohjelmassa Kinesis. Kivaa. Ennen sitä muutama kuppi kahvia. Jauhan taas kahvin itse Nicolas Vahen espressopavuista ja keitän espressopannulla. On se vaan niin hyvää. Ja karmaisevan huonojen bloppiskuvien jatkoksi laitan uudet kuvat tänään;-) eli kivaa tulossa taas illemmalla, BLOPPIS noin klo 19. Aamun iloksi muutama kuva arkistojen kätköistä. Kuvat on otettu vanhassa kodissamme, joka syystä tai toisesta on kovasti mielessä. 

Ja hei, Mrs Jonesin kaupalle tulossa ihana lähetys Tine K Homen raitamattoja sävyssä Phantom eli tuo alimman kuvan mustaharmaa. Ja kokoja tulee kolme, pitkä käytävämatto, isompi suorakaide ja sitten todella  iso 300x400.  Ja tilasin samalla lisää mustaraitaista tuplavuoteen päiväpeittoa!

ja samalla ennakkotietona: MRS JONESIN SEURAAVA OMPELUSEURA PERJANTAINA 31.10. eli Pyhäinpäivän aattona. Juhlimme silloin kaupalla koko päivän eli 12-18. Kaupalla silloin ihanuuksia, uutuuksia, tuote-esittelyjä, tarjouksia, herkkuja, nespressoa, kuplivaa ja vaikka mitä kivaa! Tervetuloa siis käymään! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti