sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

JÄRJESTYS

Rouva Jonesin kotona on aina siistiä, no ainakin perussiistiä siten kuin lapsiperheessä nyt voi. Tänään siivosimme yhteistuumin koko talon ja siivouksen lomassa nappasin pari kuvaa myös kaaoksesta.  Laitan nuo rekkikasat blogiin vain siksi että muistaisin aina jatkossa pitää ne siistinä. Silleen siistinä kun blogeissa aina rekit ovat;-)

Kiireessä tapahtuu tätäkin: ihana BE-Designin rekki, joka jo yksinkin on kaunis, notkuu liiallisen tavaran painosta. Syykin on, puolustaudun. Meidän makuuhuoneessa ei ole kaappeja, vielä. Kävimme eilen Kvikillä kyselemässä mustia vaatekaappeja, mutta vähän vaikeaa tuntui olevan. Vinkatkaa jos tiedätte mistä saisi laadukkaat kaapistot. Ja ei mitään liukuovia, vaan kunnon kaapit. Mrs Jonesin puodissa on kamalasti ihania uutuuksia, perjantaina tuli Hunkydoryn upeita tunikoita ja puseroita ( oma suosikkini mustana ja valkoisena kuvissa) ja BeckSöndergaardin huiveja. Huiveja tuli niiiin paljon etten ole saanut kaikkia edes nettikauppaan. Ja Tine K Homen lähetys tuli: korikasseja, tyynjä, filttejä...vaikka mitä ihanaa.  Laittaisin korikassit nettikauppaan mutta ensin pitää tarkistaa löytyykö varastosta tarpeeksi isoja pahvilaatikoita.

Ja oli pakko ottaa kuva meidän ainoasta seinällä olevasta taulusta. Sekin roikkuu seinässä olleessa koukussa kengännauhalla, muuta kun en siihen hätään keksinyt. On vielä siis hieman tehtävää ennenkuin uusi kotimme on valmis;-) 

Mutta hei: Tervetuloa keskiviikkona Mrs Jonesin puodin avajaisiin Haukilahteen klo 12-19! Lisätietoa tulossa.

5 kommenttia:

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Mahtava kuvapläjäys. Kiva nähdä aina vähän enemmän :)

Vanhoissa taloissa on kyllä fiilistä. Ihana henki teillä!

Enni kirjoitti...

Hassua että "kaaoksestakin" voi saada noin kauniita kuvia!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivoja yksityiskohtia teidän kodista. :)


http://pienilintu.blogspot.fi/

-stine-* kirjoitti...

Kaunis portaikko! Pysyittekö samassa kaupunginosassa?

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos kaikille;-) Kaaokselta se tuntuu, uskokaa vaan. -stine-, Muutimme muutaman kilsan päähän, Tapiolaan;-)