Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

TYÖPÖYDÄLLÄRouva Jones miettii että onko se kriisin vai kasvun paikka kun elämässä muuttuu kaikki paikat kertaheitolla. Niin, vai onko se vaan kivaa? Koti vaihtuu, ainakin väliaikaisesti. Muutamme muutaman viikon päästä putkiremonttia pakoon ja aika näyttää tulemmeko takaisin vai löytyykö se kaipaamamme pikkuisen isompi koti läheltä. Näin jo unta että muutimme New Yorkiin, mutta niin ei taida tapahtua. 

Samalla saattaa muuttua Mrs Jonesin puodin paikka, keskiviikkona selviää tuleeko muutto alakertaan. Olishan se hienoa olla katutasossa, mutta mitäs sitten jos ovi on kiinni puodille kun olen oikeissa töissäni...katutasossa kun oletetaan että ollaan kaupan lailla auki, vai luulenko vaan?  Vai osaanko kertoa tarpeeksi selkeästi että Rouva Jones on töissä muualla ja kaupalla poppailemassa vaikkapa to ja pe. Mietitään, mietitään. Vuodenvaihteessa luovuimme myös Hangon "kodistamme", kevät menee muuttaessa ja remontoidessa ja kaupunkihommissa. Hanko kutsuu taas kesällä, katsotaan minne päädymme...(vuokravinkkejä otetaan vastaan, kiitos)

Samalla pistän sanaa liikkeelle: metsästän String-hyllyjä: kirjahyllyä, korkeaa ja matalaa tikasta, pocketia...siis kaikki mallit ja koot käyvät. Mieluiten valkoista. Pocketista käy mustakin. Jos nurkissasi seisoo ylimääräisiä niin viestiä tänne ja kaupat tulee.

Työpöydällä nyt: ihana Love Warriors Limited Edition vuosikalenterini ( 12 satumaista Hannah Lemholtin kuvaa), Maljakko ja ruukku Tine K Home ja tuoli tuliaiseksi saatu Vitran päämajasta. Niin ja nuo ihanat sakset Tine K Homen mallistosta Tiirinkosken tehtaalta. Kolmioviivottimet kirppikseltä ja pitkulaiset Tigerista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti