torstai 12. syyskuuta 2013

SISUSTUSHAASTE
Rouva Jones sai hauskan haasteen Pihkala-blogista ( josta muuten tykkään kamalasti) ja tehtävänä oli miettiä mihin kuluttaisin kuvitteellisen sisustuskeijun antamat 2500 €. No ei ole vaikeaa, mulla olisi kolmekin vaihtoehtoista ratkaisua. En ole eläessäni laittanut noin paljon rahaa sisustamiseen kerralla, mutta leikitään nyt.


Vaihtoehto 1.
Lindebjerg Design kaappi, se suurin koko ja mustana. Ihailin näitä reilu vuosi sitten Kööpenhaminassa, Portobello-liikkeessä, jossa ekat mallit olivat. Kaupan pitäjä kun sattui olemaan suunnittelijan äiti. ( postaus blogissa huhtikuussa 2012) No, nyt näitä saa Suomestakin. Hyvä Sanna ja hyvä Nougat. Tiedustelut siis Nougat. Vaihtoehto 1 siis tämä kaappi, jonka hinta on about tuon 2500 €. Kuva Lindebjerg Design.


Vaihtoehto 2.Olen aina halunnut Marcel Wandersin Flosille suunnittelemaa Sky Garden-valaisinta. Senkin hinta ylittää 2000 €, se siis vaihtoehto 2. Huomasin että se on nyt myös Vepsäläisen valikoimassa eli ottaisin sitten ylijäävillä euroilla vaikka mustan Panton-tuolin.Vaihtoehto 3.

Ottaisin pienemmän koon Lindebjerg Designin kaapista ja Thonet-tuolin ( vintagena mieluiten, tuo sama tuoli minulla aikanaan oli kotona mutta meni eräässäkin erossa toiseen osoitteeseen)  ja sitten tuon ihanan julisteen, jota myy mm. Artilleriet, josta kuva lainattu, klik.

Tarkemman haasteen voi kopioida Pihkalasta, jos haluat toteuttaa? Itse lähetän tämän haasteen seuraavaksi Kirjatoukalle, klik ja Nakulle Bambula-blogiin, klik.


4 kommenttia:

Kirjatoukka kirjoitti...

Jeejee, vaikea, mutta kiehtova haaste, kiitos! (Miten musta melkein tuntuu kuin olisin saanut 2 500 euroa!?) <3

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ihana tuo harmaa kaappi, ottaisin heti! Tois vaan se keiju ne rahat :D

NAKU kirjoitti...

Mahtavaa, kiitos, melkein kuin pääsisi oikeasti tuhlaamaan :) Nyt tarttee funtsia hetki.

Vekarus kirjoitti...

Oi, tuota Sky Garden-valaisinta minäkin olen haaveillut meille!

Ihanaa loppuviikkoa!