perjantai 26. heinäkuuta 2013

MRS JONESIN PUODILLA UUTTA
Rouva Jones sai eilen odotetun täydennyksen Mrs Jones Lifestyle Shopin varastoon...huiveja, Granny Purseja  ja kasseja BeckSöndergaardilta. Ihania, ihania. Tässä vinkiksi...ensi viikolla, ehkä jo maanantaina saan ne ihanat Odd Mollyn neuletakit!

Ensimmäisenä Supersize Nova-tähtihuivit silkkiä ja villaa ( 79 €) . Tummansininen, luonnonvalkoiset tähdet ja musta, harmaat tähdet. Sitten uudet tähtikassit! ( 50 €) Ja puuvillaiset Becksin huivit army/neonpinkki, musta/valkoinen ja harmaansininen/army. ( 30 €) Granny Pursea sain lisää mustana ja ihanassa ruohonvihreän sävyssä.( 43 €) Alinna kuva mustana ( almost black, 199 €) Odd Mollyn neuletakista. Sitä tulee siis mustana ja navy-sinisenä ihan hetken päästä!

www.mrsjones.fi
12 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Villasilkkinen tähtihuivi on kyllä ihan paras :) Tuosta villatakista kysymys, minkä kokoiselle mikäkin koko..? Malli taitaa olla aika niukka vai?

MRS JONES kirjoitti...

Anu moi! Neuletakki on mielestäni ennemminkin normaali kuin niukka mitoitus. Omani on 3 ja käytän kokoa 40. Sanoisin että 1=36, 2=38, 3=40 ja 4=42. ;-) neuletakeista voi tehdä ennakkovarauksen meilillä:-). Kokoja tulee vain 1-2 kpl

Anu kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! :) Tuo sininen olisi kyllä tosi kiva, pitää miettiä ja laittaa sulle meiliä. Onko sulle tulossa jotain muita Odd Mollyn vaatteita?

Jossu kirjoitti...

Oi mitä kivoja uutuuksia on tulossa (ja tullut jo!) :)
Minkä kokoinen/vetoinen House of Rhym (?) mustavalkoinen My cup of tea-muki on?

Anne Kasarminmäeltä kirjoitti...

Hei! Onko puuvillahuivin toimitusmaksu myös tuon 8.70 vai voiko sitä toimittaa kirjeitse?

MRS JONES kirjoitti...

Anne moi,
sori sori huivin painossa on virhe. Tuo puuvillainen tulee maksikirjeena 4,30 e. Järjestelmä laskee sen automaattiszesti kalliimmaksi paketiksi jos paino on grammankin yli 100 g. Muutin sen painon nyt 100 g.

MRS JONES kirjoitti...

Jossu moi
kuppiin mahtuu 200 ml.

MRS JONES kirjoitti...

Anu moi
Odd Mollyltä tulee muutakin, kun vaan saan...olen tilannut kevääksi kaikkea ihanaa, mutta syksyn kanssa olen varastotilauksien varassa ( kun vasta tilasin ekat ja nyt myydään kevätmallistoa) eli katsotaan;-)

Anu kirjoitti...

Mrs Jones, kuulostaa tosi hyvältä :)
Se vaalea Odd Mollyn neuletakki, jossa edessä röyhelöä, olisi kiva ;D
Palaan tuohon siniseen neuletakkiin meilitse :)

MRS JONES kirjoitti...

Lisäsin nyt Odd Mollyt kauppaan! Toimitus tiistaina!

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania juttuja sulla kaupassa. Mitähän materiaalia tuo kuvan tähtikassi on? Mulla ei ole vielä yhtään tähtikassia, voitko kuvitella?

MRS JONES kirjoitti...

Moi! Laukku on puuvillaa, kantokahvat nahkaa