Sivut

maanantai 22. heinäkuuta 2013

HANKO BRYGGAN
Rouva Jones jatkaa Hanko-vinkkien listaa. Bryggan on aivan sataman kärjessä, meribensiksen vieressä. Uskomaton paikka, meren ja veneiden ympäröimänä. Paikalle löydät kun jatkat aiemmin vinkkaamieni sataman pienien puotien ohi aivan laiturialueen päähän. Pidemmälle ei enää pääse kuin uimalla. Brygganilla saa satumaista kalakeittoa ja vaikka mitä muutakin. Banaanileivosta en ollutkaan pariin vuosikymmeneen maistanut, mutta samalle se maistui kuin aikanaan teininä Tammisaaressa suoraan leipomosta haettuna. Toinen hyvä kalakeittovinkki on Ekströmin kalapuoti Kalasataman puolella, siitä vinkkasinkin eilen facebookissa. Kalakeittoa, nam.

Mrs Jones on nyt myös facebookissa! (klikkaa sivupalkista) 


3 kommenttia:

 1. Aah miten ihania, jotenkin rauhoittavia kuvia satamasta! Voi melkin aistia ja kuulla meren liplatuksen :) Ja voi mikä klassikko banaanileivokset ovatkaan - niitä ei hei ole aikoihin tullut edes nähtyä! Nykyään kun kaikkialla suositaan muodikkaita macaronseja..

  VastaaPoista
 2. Bryggan on todellakin maininnan arvoinen! Söin siellä perjantaina kalakeittoa ja kyllä oli hyvää. Hintaan sisältyi myös ystävällinen palvelu!

  VastaaPoista
 3. Täällä on käytävä joka kesä :)
  Ihana Hanko, loistava vierasvenesatama tiloineen, ihanat kesäpuodit tunnelmineen ja Brygganin taivaalliset herkut! Kiitos Jonna <3

  VastaaPoista