keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

DAGENSRouva Jones on Odd Molly-fani ja pahemmaksi vaan menee;-)  Pakko oli tilata Tiirinkosken Tehtaan Katilta Odd Mollyn syksymalliston ensimmäisiä tuotteita...mekko ja neuletakki. Tässä mekko. Ostin kesään saman pinkki/vaaleansinisenä Tukholman reissulta keväällä ja tämä oli nyt saman mekon tummempi versio. Ihana. Tiirinkoskella on muuten bloggaajien ilta huomenna!

Tiirinkosken Tehdas, klik.

Sormeen sujautin sormukset, joita olen himoinnut siitä saakka kun tapasin Pernillen Sannan showroomilla. Pernille Corydonin uusi mallisto..auts. Rosegold-sävy on nyt ihan uusi juttu ja sitten tuo kolmen sävyn yhdistäminen. Sormeen siis kultaa, hopeaa ja rosegoldia. Tuota pallosormusta on isompaa ja pienempää.  Molempia  voi siis sekoittaa tai sitten pitää yhtä vaan.  Multicoin-sormusta tuli rosegold-sävyssä. Muutamat korviksetkin otin rosegold-sävyssä. 

Nämä Pernillen uutuudet sain juuri  Mrs Jones-shoppiini, klik.


7 kommenttia:

Nova Melina kirjoitti...

Toi mekko on kyllä superkaunis! Mäkin ottaisin heti.

Hanna kirjoitti...

Muistan sun Mollyt joulukalenterin ajoilta, vuodelta 2007? Ihailin niitä silloin kovasti ja nyt oma kaappikin notkuu Mollyja :) Ihania ja kestäviä ♥

MRS JONES kirjoitti...

Voi miten hauskaa;-) joo hyviä ovat ja sekin on plussaa että jos haluaa ne jostain syystä laittaa kiertoon niin jää vielä ihan kiva korvaus. Itse tykkään tästä syksyn mallistosta kun mukana on mustaa:-)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Nova:-) halit teille!

Sari kirjoitti...

Hei! Minuun iski nuo sormukset ihan täysillä, mitä materiaalia ne siis ovat? Kiinnostais tietää ihan siksi, että mikä on niiden käyttöikä ja kestävyys, kun hinta noin edullinen?

MRS JONES kirjoitti...

Sari moi nämä ovat hopeaa, sitten pinnoite kulta tai tuo ruusukulta-sävy. Ihania ovat ja ainakin Pernille itse sanoi että kestävät tosi hyvin. Omani ovat vasta vuoden ( toinen malli mutta sama pinnoite) vanhoja mutta kuin uusia:-)

Cillas kirjoitti...

Odd Mollyt on mun makuun yleensä vähän liian romanttisia, mutta tuo mekko näyttää kyllä tosi kivalta. Ihana marokkofiilis! Ihastuin myös tuohon Pernillen ruusukultaan, ihania!!!