Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

MRS JONES LIFESTYLE SHOP PART 2
Rouva Jones on nyt vähän kuin lapsi karkkikaupassa. Otan ovella vastaan paketteja, joiden avaaminen on kuin pikkuinen joulu. No, oikeastihan toki tiedän mitä paketissa on, mutta on se silti kivaa. Eikä nämä ihanuudet ole kaikki mulle;-) 

Avaan siis Mrs Jones Lifestyle Shopin tavaroita! 

Nyt sain laatikollisen BeckSöndergaardin huiveja, jotka ovat niin ihania että olen jo kokeillut kaikkia. 
Huivit on jo lisätty kauppaan, joka aukeaa muutaman viikon sisällä! Niin ja tosiaan nämä neonvärit...olen jo tosi hullaantunut niihin.  ( Korvikset on muuten Pernille Corydonin ja Nougatista:) Ja pakko kai vinkata että pikkuiseen nettikauppaani tulee myös näiden väreihin sopivia rannekoruja...Musta tunika Delly.


8 kommenttia:

 1. IHania huiveja:) Ja tiedän tunteen. Olen ollut 3v me&i myyjä ja aina kun uusi mallisto tuli postilla niin se oli kuin joulu:) Lasten kanssa innoissamme avattiin ja ihmeteltiin.

  VastaaPoista
 2. Huivit näyttää ihan superhyvältä! Ja tähtiäkin vielä! Sydämein sulaaaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Kun saamme töihin lähetyksen, olen aina innoissani avaamassa. Huomenna tulee kuorma, jonka tilasin viime syksynä, enkä edes tarkkaan muista mitä kaikkea on tulossa...

   Poista
 3. Ihania huiveja ja hauskoja väriyhdistelmiä.

  VastaaPoista
 4. Huivit näyttää upeilta! Odotan mielenkiinnolla shopin avautumista.

  -Anu-

  VastaaPoista
 5. Tosi makeet huivit :)

  VastaaPoista
 6. Ihania huiveja, tuo neonkeltainen tähti-huivi on kyllä mun saatava!! Odotan innolla kaupan avautumista, teen heti tilauksen tuosta huivista :)

  VastaaPoista
 7. Lasten mielestä mun pitää tilata tuo oranssi tähtihuivi :)

  VastaaPoista