sunnuntai 3. helmikuuta 2013

VIIKONLOPPUNA
Rouva Jonesin viikonloppu meni juostessa kisoissa, synttäreillä ja asioilla. Kaiken kiireen keskellä koitin pakata maanantain reissua varten  ja pistää työhuonetta kuntoon. Sain isältäni hänelle tarpeettomaksi tulleen tietokoneen ja nyt siirrän tiedostoja koneelle. Iloa. Olen ollut uuden koneen tarpeessa ja avasin kerrankin suuni oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Kiitos <3.  Vanhimman tyttäreni tanssikilpailuissa jännitettiin lauantaipäivä. Maanantaina lähden seminaarimatkalle ja messuille Tukholmaan. Kivaa.  Ajattelin tehdä Instagramilla postauksia sisustusmessuilta Tukholmasta.  Kiitos haasteista, sain kaksikin trendihaastetta, In ja Out-haasteen muodossa.  Koitan saada jotain aikaan.

Sain viestin, jossa kyseltiin 12xKOTI-kirjamme perään. Linkitin pari päivää sitten adlibrikseen, josta voi tehdä ennakkotilauksen. Paitsi ettei voikaan enää, sanotaan että on poistunut valikoimasta.  Siis Adlibriksen osalta eka satsi saattaa olla väliaikaisesti loppu? Mutta kirjakauppoihin ja sisustusliikkeisiin kirja tulee alkuviikosta.

By Pia's tähtitunikan voittaja on Pieni Lintu.  Onnea!
Yläpalkin Giveaway-kohdasta löytyy nykyisin niin arvonta kuin sen voittaja. 
5 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Mukavaa Tukholman matkaa!
Onnea palkinnon voittjalle!
Kiitos ihanista kuvista!

Kaisa kirjoitti...

Kuulostaa kivalta tulevalta viikolta :) Myös minä pidin postauksen kuvista.

//Terhi kirjoitti...

Mukavaa matkaa. Kävin tänään suomalaisessa tampereen keskustassa ja siellä ei ainakaan vielä ollut kirjaa myynnissä ja unohdin kysyä koska tulee, mutta varmaan pian. Käteen jäi jotain muuta.. postaile niistä jossain kohtaa.

Akissfromthepast kirjoitti...

tosi kivat kuvat ja toi sun kirja vaikuttaa aivan huikeelle.

Pieni Lintu kirjoitti...

Jee - ihana ylläri!!! :)