Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

UUSI ILME
Rouva Jonesin blogilla on uusi ilme. Vähän niinkuin blogin uusi mekko.

Uuden ulkoasun ja logon on suunnitellut ja toteuttanut taitava,  ihana Naku. Nakun blogia voit seurata täällä. 

Ja jos itse kärsit samanlaisesta uuden ilmeen kaipuusta, vinkkaan olemaan yhteydessä Nakuun. Yhteystiedot löydät tietenkin Bambula-blogista. Seuraavaksi haaveilen uudesta ilmeestä www-sivuilleni...nekin ideoi toivottavasti Naku. Kiitttttos.

Mrs Jones-blogin ilme on nyt selkeämpi, vai mitä? Kuvat ovat isompia, sivupalkit rauhallisempia, logo on uusi ja ihana. Kaikki tarvittavat asiat löytyvät  kuitenkin yläpalkin alta.  Lukijaksi voi liittyä alareunasta. Kääntäjä löytyy vasemmasta palkista arkiston alapuolelta. Tykkään uudesta ilmeestä TOSI paljon.

Olen istunut koko päivän koneella ja kirjoittanut.  Ja kurkkinut malttamattomana blogissa tapahtuvia uudistuksia. Kuriiri toi myös tilaukseni Ruotsista( Tintinstyle) , ennakoin kevätkelejä uusin Ashin nahkatennarein. Niiteistä muodostuu tietenkin tähtiä. Kukat  Huiskula. 


45 kommenttia:


 1. Hyvälle näyttää uusi ilme :)

  VastaaPoista
 2. Raikas ulkoasu ja tyylikäs tuo logo :)! Tosin minua häiritsee (edelleen) se, että blogin nimi on niin isolla, ettei minun pieninäyttöisellä koneellani näe edes postauksen nimeä rollaamatta. Ja tekstin keskittäminenkin on - no, makuasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;-). Jotenkin tuo keskittäminen sopii isojen kuvien kanssa mielestäni

   Poista
 3. IHANA! UPEA TYÖTÄ NAKU!!!

  VastaaPoista
 4. Tykkään:
  -uudesta logosta

  En tykkää:
  - nähdäkseen kuvat kokonaisena, pitää sivua siirtää oikealle. Vaivalloista. Johtuu ilmeisesti tuosta tekstin keskittämisestä.
  - tapanani on ollut katsoa aina ensin Mrs Jones ja sen jälkeen katsoa oikeasta reunasta onko muita suosikkiblogeja päivitetty. Nyt muut blogit ovat aakkosjärjestyksessä blogroll-välilehdellä, josta ei näe onko jotain blogia päivitetty vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina hei, tuo kuvaongelma saattaa tosiaan johtua muusta kun mun asetuksista: tai ainakin mulla internet explorer on ollut murheenkryyni. Nyt bloggaan Google Chromen kautta ja kaikki näyttää oklta. Tuosta blogilistasta; ideana on tosiaan napata ne linkit omalle blogilistalle , blogloviniin tai missä nyt blogeja seuraat. Mutta mietitään josko pitää lisätä sivupalkkiin kuvineen:-)

   Poista
 5. Tosi raikas uusi ilme, tykkään! :)
  Hienoa työtä Naku tehnyt.

  Tiinalle kommenttina, että mulla ainakin kuvat ja teksti hyvin keskellä näyttöä eli taitaa olla konekohtainen juttu..

  Mäkin toivoisin blogilistaa päivittyvänä, eikä aakkosjärjestyksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu kiitti: samaa sanon minä: hyvä Naku! Ja blogilistasta sanoinkin jo että mietitään:-)

   Poista
 6. Oih Jonna, aivan uskomaton muutos ulkoasuun. Näyttää jotenkin enemmän sisustussuunnittelijan tyyliseltä ja tosi ammattimaisesti rakennetulta. Pelkistetty. Yläreunassa olevat välilehtdet on loistava ja käytännölllinen ratkaisu. Jos kiinnostaa tietää mitä seuraamaasi blogia on päivitetty, voi ko blogin jokainen viedä omaan suosikkilistaansa ja seurata päivityksiä sitä kautta, eiks vaan :-) Eihän se tavallaan ole sun tehtäväsi - vai kuinka itse suhtaudut moiseen muutokseen sivullasi? Sulla on Jonna monta kiinnostavaa seurattavaa kohdetta, joita olen sinun listasi avulla aloittanut itsekin seuraamaan - kiitos niistä. Ja ennen kaikkea kiitos ihanasta blogistasi!!! Se on minullakin aina eka jonka klikkaan auki :-)

  VastaaPoista
 7. Heippu. Hieno uusi ilme täällä. Ps. Olen itsekkim katsonut noita tennareita. Miten koko noissa tossuissa meni, pientä, isoa vai normaalia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oona moi aika reiluja ovat mutta omani olen ottanut normaalissa koossani ja ovat tosi hyvät. Ja niin hyvät jalassa!

   Poista
 8. Loving the new blog look! Congrats! Great images :))Sharon

  VastaaPoista
 9. Onnea tyylikkäälle ja raikkaalle uudelle ulkoasulle!

  VastaaPoista
 10. Logo on kaunis ja koko ilme ammattimainen. Onnea!

  VastaaPoista
 11. hienolta näyttää! freessi ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 12. Onnistunut mekko, ehdottomasti. Onkohan tuo kallista lystiä? Siis teettää uusi mekko? Itsekin haluaisin, tosin en ole vielä tuon tason bloggaaja kuin sinä... jos koskaan;) Mutta isot kuvat ovat ihania ja itse ainakin tykkään lukea selkeitä blogeja. Tästä tuli sellainen.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Loistava uudistus: selkeä, kaunis, raikas ja graafinen olematta tylsä! Ja isot kuvat ovat upeita. Hienoa, Jonna ja toteuttaja-Naku!

  VastaaPoista
 15. Tykkään tosi paljon! Toivoisin ainoastaan, että myös mobiililla (ennen kaikkea tietysti tabletilla, mutta myös ihan puhelimella) selattaessa ulkoasu pysyisi internet-näkymänä.

  VastaaPoista
 16. Hieno lopputulos! :) Kuulinkin projektista Nakulta ja olen käynyt jo aikaisemminkin kurkkimassa!

  VastaaPoista
 17. Hieno! Onneksi olkoon uudesta ulkoasusta!

  VastaaPoista
 18. Hei kaikki, jostain syystä en saa vastattua kullekin erikseen, mutta tulkoon tässä nyt yhteiset kiitokset kaikille teille ihanille. Leveydet voivat tosiaan vaihdella käyttämäsi systeemin mukaan, kannattaa kokeilla esim. Google chromea

  VastaaPoista
 19. raikas uusi ilme!! =) tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 20. Kiitos minunkin puolestani kommenteistanne. Ja Jonnalle ihanan sujuvasta yhteistyöstä!

  Toivottavasti tulette sinuiksi uuden ilmeen kanssa. Näkymään liittyvät ongelmat, joita joissain kommenteissa mainittiin, ovat pääsääntöisesti vastaanottajan laite- ja selainkohtaisia tekijöitä.

  Itirinille vielä vinkiksi, että voit laitteesi asetuksista valita näkymäksi joko mobiili- tai tietokoneversion.

  VastaaPoista
 21. Ihana on uusi ilme, helppo lukea iPadilla. Ps. Onkohan tuollaisia kirjain lautasia saatavana jostain? Mukeja kotiutui meille juuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kiitos! Kirjainlautanen on ostos Illumista Kööpenhaminasta:-)

   Poista
 22. Oi nyt näyttää hyvältä. :9)
  Uusi ilme on upea. Nyt on aika liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista