Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

DEAR SANTA

Rouva Jones ei ole kirjoittanut vielä pukille, mutta pitäisi varmaan. Kävimme eilen tyhjentämässä WSOY:n myymälän Bulevardilla( annamme lahjaksi kirjoja) ja vasta kotiin tullessa tajusin että itse jäin ilman joulukirjaa..?

Tämä ihana kuva on Royal Cafen takapihalta, siitä roskiksien vierestä. Pukki lienee ollut vapaalla. Tai pyykkipäivän aika? Tämä on kuulema tapa, vinkkasi Tanja. Ainakin me Kristan kanssa ilahduimme. Toivotan siis kolmatta adventtia sen myötä. Rakas Joulupukki, olen kyllä ollut kiltti.  Koska olin just Kööpenhaminassa, sain jo "joululahjaksi" itselleni By Malene Birgerin mustan paljettihameen. (ihana)
Olisin kamalasti halunnut myös tämän By Malene Birger neuletakin, joka Tinellä oli päällä kun olimme heillä kuvauksessa. Sovitin tätä Illumissa ja vielä lentokentälläkin, mutta en raaskinut. Ehkä odotan alennusmyyntejä.


kuva by malene birger


Toivoisin myös uutta lompakkoa, mallinkin jo valitsin mutten kehtaa kertoa. Instagramistani saattaa löytyä vinkki.

Jo vuosia olen toivonut tätä Kubus-kynttilänjalkaa...ja nyt tilasin sen Finnish Design Shopin tarjouksella.( 10 € ale ja ilmaiset postikulut)

kuva Finnish Design ShopKaikista eniten toivoisin että mun isot tytöt olisivat joulun kotona. Mutta seuraavana jouluna sitten taas.<3

Jouluiloa,

XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti joulupukki on kuitenkin liikkeellä, kun kuvasta päätellen on voinut laittaa "hanskat naulaan". Todella hauska kuva, ja hyviä toiveita!

    VastaaPoista
  2. Mä tätä kubusta olen halunnut jo pitkään. Ja olen ihan varma ettei mieheni ole tajunnut asiaa vaikka ihan selvästi ole asiasta vihjaissut.

    Elättelen kuitenkin toivoa ja odottelen jos tämä joskus tulisi aleen.

    VastaaPoista