Sivut

maanantai 8. lokakuuta 2012

SELAILUA

Rouva Jones selailee esitteitä. Mielessä kaikenlaista.

Muun muassa asu Gloria Blog Awardsiin. Siis mitä ihmettä päälle, kutsussa lukee cocktailpuku. Omistan yhden kelvollisen ( ja joo, tosi ihanan) mustan klännigin, mutta kengät? Laukun lainaan Designistosta, se on jo varattu. Ja olen muuten tosi iloinen, jos äänestät Rouva Jonesia lempisisustusblogiksi.

Lundia uusi ilme ihastuttaa. Olen kasvanut "lundiakodissa", lapsuudenkotini seinät oli täytetty kirjoin ja lundiahyllyin. Meni kaksi vuosikymmentä etten voinut kuvitella haluavani kotiini Lundiaa, mutta nyt se aika tuli. Ottaisin ihan ilolla muutaman lipaston. Kurkkaapa noita ihania kuvia.

Nuorimmaisella tähtisukkikset ja tähtipipo ihanasta HALISTA. Fanni ei enää muita pipoja suostu pitämään;-)

Marokkoastiat, tarjotin, nahkainen avainlenksu ja tuoksukynttilät Tine K Home. Malene Birger-tuoksukynttilä UrbanA. Moon-valot Grey&White.
XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

 1. Kivoja mustavalkoisia kuvia - tykkään niin sun tyylistä sisustaa ja kuvistasi. :)

  Laitahan sitten kuva asustasi! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, miten olet kiinnittänyt nuo lukuisat kirjaimet seinälle?

  VastaaPoista
 3. Pieni lintu: kiitos:-) Anu: pikaliimalla. Auts, aika hurja tapa seinää ajatellen, mutta kun muutamme pitää seinä hioa ja maalata:-)

  VastaaPoista
 4. Ja pieni lintu: joo, asukuvan voin laittaa. Tuo musta luottomekkoni on jo palvellut yhden tv- gaalan ja omat 40-synttärit. Ehkä tämäkin juhla menee.:-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, mulla on kirjaimia myös, isoimmat kiinni ruuveilla, mutta pienten kanssa menee hermo, kun kaikki teipit ja systeemit irtoo jossain vaiheessa ja pahimmillaan hentoset kirjaimet menee tippuessaan rikki. No more nails -tuotteesta on tullut ystäväni ja ajattelin ruutata kirjaimet seinään sillä:) Vastauksesi vahvisti asian. Mieheni toki pitää minua hulluna, mutta ketä se kiinnostaa:)

  VastaaPoista