Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

KOLMIO BROMMASSA

Rouva Jones ihailee ruotsalaista kiinteistönvalitysfirmaa Fantastic Frankia. On se vaan uskomatonta kuinka makeita koteja naapurimaasta löytyy, ihan myyntiin asti;-) Lainasin nämä kuvat Fantastic Frankin sivuilta, tack. Tässä kolmio Brommassa.

Tulossa pari muutakin ihanuutta...

Nämä kodit siis stailataan ja kuvataan ammattilaisten voimin.

photos Fantastic Frank.

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä näin aamutuimaan!

  Onko sinulla ehdottaa nettikauppoja, jotka myyvät sisustus postereita/julisteita/tauluja? :) Tähän rakoon ei ole ajankohtaista hankkia kotiin "aitoa" taidetta, mutta kivoja piristäviä sisustusjuttuja kaipaisin valkoisille seinillemme.

  VastaaPoista
 2. Onhan se ihan eri jos myytavana oleva asunto on kauniisti stailattu kuin etta taynna kamaa hujan hajan tai yksi kulunut sohva jossain nurkassa (= unkarilainen tapa!).

  VastaaPoista
 3. Anis hei: itse ostan posterit/julisteet joko Bodie&Fou nettikaupasta Englannista (todella nopea toimitus) tai Ruotsista My Little Mokkasin nettikaupasta. Therese Sennerholtilla on oma julistekauppa. Ja myös Miderna Museetin nettikauppa myy julisteita. Muutama kiva nettikauppa kanssa on mutta en muista nyt kaupungilla ollessani nimeä. Tässä voisi olla aihetta postaukseen. Jonna

  VastaaPoista
 4. Pahoittelen näppäilyvirheitä; tarkoitin tietysti Moderna Museet:-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkeistä ja kyllä, erittäin hyvä postaus aihe! :)

  VastaaPoista