Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

BLOGLOVE

Rouva Jones tarkoittaa tällä kerralla blogirakkaudella jotain muuta kuin lempiblogia. Nyt tarkoitan näitä ihania naisia, joihin olen saanut tutustua blogien kautta.

Ihana Niina kutsui meidät: Krista, Rebecca, Nova, Sanna, Kirsi, Sunna ja minut, Jonnan kotiinsa sunnuntaina. Toimme kukin herkkuja pöytään, kivasti nyyttäriperinteellä. Nam. Olimme kaikki saaneet lapsemme hetkeksi hoitoon ja varastimme yhteisen iltapäivän.

Pakkasimme koreihimme muutakin; yksi kutimet, toinen uusia sisustuskirjoja, kolmas kasan lehtiä. Ihailimme myös Sunnan ihanaa kampausta. Nauroimme, nauroimme ja haaveilimme yhteisistä projekteista ja osuuskunnista ja vaikka mistä. Krista antoi kullanarvoisia kuvausvinkkejä;-) Ja Novalta saimme ihanat heijastimet!

Aika loppui kesken, ideat lentelivät ja aurinko paistoi. Niinan kauniissa talossa oli ilo olla. Seuraavalla kerralla tapaamme meillä!XXX Mrs Jones

9 kommenttia:

 1. Wautsi, mikä idea! Ja ihanat kuvat ;) Fiilis välittyi hienosti ruudun tällekin puolelle. Mukavaa uutta viikkoa! -Sally-

  VastaaPoista
 2. ♥♥♥♥♥♥♥ Innolla odotan jo seuraavaa miittiä! :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut varmasti super kivaa! Ihanaa, kun joku jaksaa järkätä tuollaisia idea-ilo brunsseja :) Kaamoksen torjuntaa parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 4. Ihana, iloinen meininki!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ihanasta kodista ja tapaamisesta!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ja näyttää hyvälle!!
  XX

  VastaaPoista
 7. :) Ideat sinkoilivat ! Kiitos paljon seurasta naiset !!

  VastaaPoista
 8. Teillä oli varmasti mukavaa (välittyy kuvista myös meille lukijoille).

  Mukavaa talvea koko porukalle

  Toivottaa. Vanilijan Sanna :)

  VastaaPoista