Sivut

tiistai 11. syyskuuta 2012

MRS JONES @ TINES HOME PART 2

Rouva Jones pääsi työasioissa kylään unelmakotiinsa, OSA 2.

Tanskalaisen sisustusbrandin Tine K Homen perustaja ja luoja Tine Kjeldsen kutsui minut ja Kristan kotiinsa. Teimme jutun ja Kotivinkki julkaisi sen. Olimme kylässä Tinellä viime keväänä, toukokuun alussa 2012. Saimme yöpyä tässä ihanassa talossa, valtavassa vierashuoneessa(kahdeksannessa kuvassa). Tunnelma oli fantastinen, nautimme yhteisen illallisen perheen kanssa. Näitä kuvia en olisi malttanut olla julkaisematta...onneksi lehti jo ilmestyi!

I was invited to the house of my dreams. We went there to make a photoshoot. The fabulous house of Tine K Homes Tine Kjeldsen and her family. We were there last May making a photoshoot that has just been published in finnish Kotivinkki magazine. The most amazing house. Love it.


Story Jonna Kivilahti
Photos Krista Keltanen


XXX Mrs Jones

20 kommenttia:

 1. upea koti <3 !
  niin seesteinen ja kaunis.

  VastaaPoista
 2. no onpas kyllä unelmien koti!!

  VastaaPoista
 3. Vaikka Tinen talosta on nähty kuvia niin edestä kuin takaakin, on nää Kristan ottamat kyllä ihan omaa laatuaan! Ja kiitos uusista kuvakulmista ja huoneista! Monissa jutuissa on aina ne samat kuvat, ja esimerkiksi toi kylppäri sai mut kyllä nyt hyrräämään. Ihana!!! :D

  VastaaPoista
 4. Komppaan Emiliaa! Tosi mukavaa nähdä kuvia aivan uusista kuvakulmista! Hahmottaa talon aivan erilailla. Ja voi millainen tuo talo onkaan... ihan unelma!! Sekä ulkoa että sisältä!

  Montakohan huutomerkkiä käytin :D

  VastaaPoista
 5. Vau, mikä kokonaisuus! Henkeäsalpaavan kaunista.

  VastaaPoista
 6. SIIS MITÄ EDELLISIIN KOMENNTEIHIN ON ENÄÄ LISÄTTÄVÄÄ...VOIN VAIN HUOKAISTA!

  VastaaPoista
 7. Aivan upea talo ja tunnelma! Jos tuonne joskus pääsisin, en suostuisi koskaan lähtemään ;)

  Ja Kristan kuvat ovat UPEAT!!!!

  VastaaPoista
 8. Voi onnelliset!
  Ihana kun jaoitte nämä, kiitos.
  Näihin on palattava vielä monta kertaa.

  VastaaPoista
 9. Ihana talo... kaunis kun kukkanen

  VastaaPoista
 10. Hei kaikki ja kiitos kommenteista. Ihana talo on, ihanin koti jossa koskaan olen käynyt. Sain äsken Tineltä meiliä ja hän lähetti terkkuja suomalaisille lukijoille: ihastui kuviin kovasti. Tine oli iloinen siitä että koti herättää niin paljon sisustusintoa. Itse haaveilen että palasimme Tinen kotiin kuvaamaan joulua...

  VastaaPoista
 11. Ja Emilia; kiinnostaisiko postaus kylpyhuoneesta? Kuvia on vielä muutamia... Ajattelin että voisin tehdä oman postauksen lastenhuoneista ja kylpyhuoneesta omansa. Kiinnostaisiko muitakin?

  VastaaPoista
 12. Joooooo!! Kiljuen kaikki lastenhuone- ja kylppäripostaukset otamme vastaan!! Ja voih - sellainen joulujuttu ois ihana (kaipa matkalaukkuihinne mahtuu muutama ylimääräinen matkailija??)

  VastaaPoista
 13. Voi mitä kuvia ja millainen koti! Kiitos, kun jaoit tämän :)

  VastaaPoista
 14. Juu kiinnostaa kylppäri ja lastenhuone. Aivan mielettömän upea koti, aina vaan.

  VastaaPoista
 15. Ihanat kuvat, tulee tosi himo alkaa fiksailla kotona kans! :)

  VastaaPoista