Sivut

torstai 30. elokuuta 2012

PERSOONALLINEN KOTI

Rouva Jones on onnekas ja pääsee työnsä puolesta ihailemaan kauniita, persoonallisia koteja. Mielestäni on tosi hienoa, että ihmiset kutsuvat minut ja valokuvaajan kotiinsa. Kotijuttuja on ihana tehdä.

Ostin juuri  uuden Sköna Hemin ja siinä oli niin ihana juttu, että menin lehden sivuille kurkkimaan lisäkuvia. No, uuden lehden kuvia siellä ei vielä ollut. Mutta...tämän löysin. Ihana. Olen halunnut tuota tiililadottua fasettihiottua "metrolaattaa" keittiön seinään siitä saakka kun pikkutyttönä pääsin Pariisin metroon. Hassua, mutta aina sitä olen remontissa seinään ollut laittamassa..eikä vielä ole sopinut koteihini. Seuraavaan laitan vaikka väkisin;-)

Koti on valokuvaaja, sisustaja Benedicte Uglandin perheen. Kuvat  Anna Kern. Teksti Anna Eriksson ja järjestelyt Linda Åhman. Via Sköna Hem

XXX Mrs Jones

6 kommenttia:

 1. Keittiö ja kylppäri oli ihanat! :O

  VastaaPoista
 2. Ihana idea keittiön valaistukseen. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Toi "tiiliseinä" on tosi kiva!

  VastaaPoista
 4. Keittiö on todella upea ja pakko myöntää, että tuo valaisin ratkaisu taisi olla inspiraationi lähde...

  VastaaPoista
 5. Paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia! Tykkään tällaisista kodeista, joista löytyy mielenkiintoista katsottavaa vielä toisella, ja kolmannellakin katsomiskerralla...

  VastaaPoista
 6. Moi kaikki. Olen itsekin tuijotellut tuota keittiötä uudelleen ja uudelleen. Meillä on talohaave ja keittiö pyörii päässä muutenkin. Tiililadonta tulee seinään, ihan varmasti. Mietin mustia alakaappeja. On se jännää, suunnittelu ja haaveilu siis. Kiitti kivoista kommenteista!

  VastaaPoista