Sivut

lauantai 25. elokuuta 2012

LEMPIROTSI

Rouva Jonesin lempitakki Style Butlerilta. Ja lempihuivi. Ja kas kummaa, lempibootsit. Kaikki samassa asussa. Kartanopäivä jäi valitettavasti väliin, poden kamalaa keuhkoputkentulehdusta. Pakolliset treenikuljetukset oli kuitenkin hoidettava, lätkää ja tanssia. Siksi siis olen ylipäänsä pukeissa;-) Näitä asupostauksia aina välillä kysellään, no tässä olisi.

Ostin eilen uudet farkut (Gina Tricot), ihanan räjähtäneet. ( Ja tämän jälkeen on hankala perustella kieltoa lapsille kun haluavat ostaa jotain valmiiksi rikkinäistä=muodikasta) Farkkujen ostaminen on minulle maailman vaikeinta, menee saappaidenhankkimiskatastrofikategoriaan. Eli ostan aina, jos vaan vähänkin istuvat. Usein en saa nykymallin mukaisia kapeita lahkeita edes jalkaan;-) Näissä on ihanasti elastaania, siis supermukavat päällä. Malli on Kristen. ( Keväällä ostin saman mallin harmaana deniminä)

Takki on Style Butlerin. Hankin saman mallin mustana, on niin mukava päällä. Huivi Köpiksestä keväällä, Day Birger Mikkelsen. Bootsit ja tunika Delly.

Rannekorukokoelma kasvaa edullisin löydöin; turkoosi pääkallokoru Gina Tricot ( 9,95 €), helmikorut ja pinkki neliapila Glitter( 1 € kappale). Swarowski-kivin koristettu nahkarannekoru Delly, se on sitten edellisiä arvokkaampi.

XXX Mrs Jones

6 kommenttia:

 1. Kivan näkönen asu! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Heips, tää tuntuu varmaan sinusta ikävältä mutta minusta lohduttavalta että jollain muullakin on ongelmia farkku ja saapasostoksilla, Mutta kyllä mekin vaan pärjätään ja näytetään hyvältä!Syysterv Kaputsiina ainiin kiitos mukavasta blogista

  VastaaPoista
 3. Pitänee lähteä GT:ssa käymään ja katsastaa nuo housut! Hyvältä näyttää!! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavat vaatteet! Saanko udella, minkä kokoisia vaatteita käytät? Olet hyvää vaihtelua langanlaihoihin bloggaajiin, näytät hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommentista;-). Kokoni on L, eli jotakuinkin 40, joskus 42 pienemmissä mitoituksissa esim. H&M tai Zara. Ginan farkut ovt kokoa 32/32. Kiloja on kymmenkunta liikaa normipainooni verrattuna...mutta hei, maistuu se elämä näinkin oikein ihanalle. Omien liikakilojeni takana on. Kilpparilääkitys...kohtalotovereita lienee aikalailla;-)

  VastaaPoista