Sivut

perjantai 17. elokuuta 2012

HIETSUSSA

Rouva Jones kävi Hietsussa kirppiksellä.

Piipahdin pikaisesti kuvauksen jälkeen ja tein löytöjä. Tarjotin 3 €, Arabian vati ( rikkinäinen mutta niin kaunis) 2 € ja puristelasikulho 1 €. Pullon ostin kesällä Hangon torilta.

Kerään noita puristelasikulhoja ( Hangon torilta 5 €, Vaasan kirppikseltä 10 € ja Hietsu 1 €, aikamoinen hintavaihtelu...mutta keskihinnaksi jää kelvolliset viitisen euroa.) jaa miksikö?  Lapsuudessani Mummilla ja Ukilla oli juuri noita kotonaan. Jotenkin on jäänyt mieleen myös Banana Split Kluuvikadun Fazerilla, joskin siellä kulho oli koristeellisempi. Meidän perheessä on sellainen tapa, että Ukkini aikaan vei omia tyttäriään Banana Splitille sinne, sitten äitini minua, ja viimeisenä minä omia lapsiani. Aika hauska tapa. Alunperin siihen taisi liittyä myös elokuva Maximissa, mutta siellä harvemmin nykyään menee elokuvia lapsille.

Kuvaan omatekoiset Banana Split-jätskiannoksemme, kunhan saan tarvittavat kulhot kasaan;-)

Hyvä Hietsu!


XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

  1. Kauniita.

    En ole Hietsun kirpparilla montaa kertaa käynytkään tänä kesänä, vaikka ajelen siitä päivittäin ohi. Olen halunnut ehkä varjella itseäni löydöiltä, kun tavaraa alkaa olla aika kiitettävästi...

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä! Ja totta, täällä Vaasassa kirparit on kalliita. Ite käyn oikeastaan vain Jupiter kierrätysmyymälässä ja SPR kirpparilla.

    VastaaPoista