maanantai 18. kesäkuuta 2012

SHAMPOO?

Rouva Jonesin perheessä kulutetaan shampoota pullotolkulla kun pestäviä päitä on monta. Törmäsin tälläiseen uutuuteen, joka ratkaisi  matkashampoo-ja miksei muutkin-ongelmat. Tämä söpö kukkanen on shampoo, joka vastaa kestoltaan kahta nestemäistä shampoota. Jaaha, Rouva Jones ajatteli ja pisti kassan kautta muutaman mukaansa.

Kotona sitten taivastelin tätä ihmettä lapsille, jotka pyörittelivät silmiään. Päätin kokeilla itse. Vaahtoaa niin pirusti ja pesee kuin unelma. Johan alkoivat lapsetkin pestä tukkaa tällä kukkasella. Jokaiselle hiustyypille omansa: kuiville, normaaleille ja rasvaisille hiuksille. Kun muksut lähtivät leirille, laitoin saippuashampoon minigripissä mukaan. Kätsyä. Eikä hoitoainettakaan ole pakko lisätä pesun jälkeen.

Merkki on Ma Provence ja tuote on ekologinen. Hyvä. Ja paketissa on sellainen pikkuinen koukku/tappi, jolla kukkasen saa kylppärin kaakeliin roikkumaan.

(ja koska kyselyitä tuli jo monta, lisään tähän ostopaikan; Kemikalio Helmi Munkkiniemessa. Myös Sellon Eve, Lab de Beaute Malmilla ja Meikki Rouge Porvoossa kuulema myyvät tätä)XXX Mrs Jones

8 kommenttia:

TapiPetit kirjoitti...

Hei, mistäs tälläistä shampoota saa ?

-I- kirjoitti...

Onpa hauska idea! Minuakin kiinnostaa, mistä tuollaisia saa ostaa? Ei varmaan ollut enää erikseen värjätyille hiuksille?

Elsa kirjoitti...

Syötävän näköinen!

sari kirjoitti...

Vihreä Kosmetiikka(Hyvinkää)suomalainen perheyitys valmistaa myös hiussaippuaa,ovat luomua jne.On bruneteille,blondeille ja paljon muuta.Nettikauppa on ja kauneushoitolat myy ja Hesassa ainakin WTC:ssä on myymälä.Ihan hirveesti ei vaahtoa,mutta useampi brunettisuopa on jo käytetty,siis useamman vuoden käyttökokemus.Ei ole kallistakaan.Mutta toi tappihomma on kyllä uusi tuttavuus ja saatanpa kokeilla...kiitos!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kätevää, pieniä matkatuotteita kun aina tarvitaan. Omat matkashampoo-ongelmani olen tosin ratkaissut minipulloilla. Muistakin matkalla kätevistä 2-in-1-tuotteista kuulen mielelläni, lentoyhtiöt kun ovat nykyisin niin tarkkoina laukkujen painon kanssa.

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä haluaisin kokeilla tällästä!!! Mietin vain, että jääkö tahmaseksi tukka, jostain luin että näin helposti käy kun lopettaa tavallisen shampoon käytön!!? Itse kyllä käytän sellaista shampoota, jossa ole silikonia sekä hoitoainetta - hoitoaine on pakollinen juttu tälläselle piiiiiitkälle tukalle. :)

MRS JONES kirjoitti...

Moi kaikki. Lisäsin ostopaikan ja kysäisin samalla maahantuojalta pari muuta vinkkiä, jos satutte asumaan noilla suunnilla. Tahmainen ei tuu vaan tosi ihana tukka. Muistelen että oli kolme erilaisa: kuiva tukka, rasvoittuva ja normaali. Värjätty pää täälläkin ja hyvin toimin tämä normaali ja taisin kokeilla kuivankin tukan kukkaa. olipa hyvä löytö kyllä. Asuin aikanaan 10 vuotta Munkkiniemessä tämän ihanan kempparin naapuritalossa ja siksi tuttu. Suosittelen sitäkin. Terkuin jonna.

Johanna kirjoitti...

Keskisen kyläkaupassa on myös tätä tarjolla, oli tarjouksessa 3 € kappale. Olen jo kokeillut normaaleille hiuksille, nyt ostin rasvaisen tukan saippuan.