maanantai 11. kesäkuuta 2012

MEKKOPAKKO

Rouva Jones olo perjantaina kylässä Mekkotehtaan ihanalla Sunnalla. Tapasin myös Kirsin. Molemmilla oli ihanat mekot.   Ja lapsilla. Seuraukset tästä käynnistä on luettavana vielä tänä kesänä...vinkkaan sitten kun kannattaa kirmata lehtikiskalle.

Mekkotehdas siis upouusi kirja, kirjan tekijät Sunna ja Kirsi sekä valokuvaaja Krista Keltanen. Kustantaja WSOY, ellet nyt jostain syystä olisi tästä kuullut;-)

Ajoin suoraan kangaskauppaan ( Tapiolan Eurokangas) ostamaan mekkokankaita. Viikonlopun aikana haaveilei ompelevani mekon niin itselleni kuin Fannille. Tai oikeastaan kolme Fannille. Arvatkaa olenko ehtinyt ommella yhtään? No en. Omani olisi tuo pinkki kukallinen ja nuo muut neidin.

Haaveilen kuitenkin. Sain sentään selattua miehen työmatkan tuliaiset; iso pino uusia tanskalaisia sisustuslehtiä. Ihanaa. ( mukana yksi suomalainen kotikin, lehtikatsausta tuonnempana.)
Korikassi Nougat.


XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Mii... kirjoitti...

Kun olin pikkutyttö, niin äitini aina ompeli mekkoni (lapsuudenmuisto).

Aivan mahtava idea - tahdon heti nähdä mekkosi valmiina!

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi kunpa itsellä olisi pikkuinen tyttö jolle ommella ihanuuksia. <3

Anonyymi kirjoitti...

Onko Pompotin arvonta jo suoritettu ??

MRS JONES kirjoitti...

Hei pompotin voittaja löytyy sivupalkista

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Niinpä... itse olen tekstiileistä saanut elantoni jo 17 v., pääsen töissä käsiksi toinen toistaan ihanampiin kankaisiin ja osaan ideoida hyvin mitä niistä saisi aikaan, mutta ommella en osaa... vein joko ompelijalle tai tyydyn haaveilemaan.