Sivut

tiistai 3. huhtikuuta 2012

LAURAN KOTI DEKOSSA

Rouva Jones löysi tämän ihanan kodin sen omistajan koukuttavan kivan blogin kautta. Lauralla on Kahden Suora-blogi. Niin hyvä. Kodista tekemäni juttu on uudessa Dekossa. Nyt kipinkapin lehtipisteelle, tarina on kiva.

Ihanalla Kosmolla on kiva huone, yksi kivoimpia poikien huoneita jonka olen nähnyt.

Terkkuja Laura ja Kosmo, kiitos kun pääsimme teille!

I was happy to do this photoshoot with photographer Krista Keltanen in Laura's and Kosmo's nice home in Helsinki. Sooooo nice. Published just now in new Deko-magazine.

Text Jonna Kivilahti
Photos Krista Keltanen
Published in DEKO





















XXX Mrs Jones

8 kommenttia:

  1. thank you for this nice inspiration :))

    VastaaPoista
  2. Vaude! Ja Kiitos teille! Olipa jännää nähdä juttu :) Sulla on täällä paljon parempi valikoima kuvia kuin Dekossa. Monta kivaa oli jätetty lehdestä pois.

    VastaaPoista
  3. Oi, onpa herkku! Ihanan valoisa ja selkeä. Pidän ruokailuryhmästä, joka ei tunnu vievän yhtään tilaa tuosta huoneesta!
    Tota pallovalosarjaa olen katsellut Niilon huoneeseen myös, mutta pitää nyt katsoa, että millaisessa huoneessa joutuu toistaiseksi majailemaan.

    Pitää noi butterin lakat kokeilla. Huomenna menen uusille kynsille, ja ajattelin ottaa ilman valkoisia kärkiä, että pääsee taas lakkailemaan.
    Siihen raidalliseen tinen peittoon mä olen nyt hiukan haksahtanut. Olisi niin kiva, kun yksivärisessä näkyy koirankarvat ym... Mutta pitää vielä funtsia. Stockalla olis ollut ihana silkkinen, sellainen harmaaseen taittava valkoinen, mutta ihan liian tyyris tähän rakoon.

    VastaaPoista
  4. Hauska yhtä aikaa mustavalkoinen ja värikäs koti!

    VastaaPoista
  5. kaunista,raikasta,tykkään:)

    VastaaPoista
  6. Ihana koti, oon tästä tykkäilly jo pitkään ja blogia seuraillu=)

    VastaaPoista
  7. Kivalta ja raikkaalta näyttää. Puolapuissa roikkuva pikkumies on mainio, ihana kuva !

    VastaaPoista