Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Hannelen ja Pekan ihana koti Maalaisunelmassa 2/2012

Rouva Jones sai By Pias's blogin Pialta ( www. sisustajantaivaassa.blogspot.com) vinkin ihanasta kodista ja pääsimme sinne kuvaamaan....

juttu ilmestyi juuri Maalaisunelma-lehdessä no 2/2012.  Talo on Hannelen isoisän rakentama ja sukupolvien tunnelman voi aistia. Talo sai valkopesun ja ilme on moderni ja raikas. Pihalla on maailman hurmavin vanhoista ikkunoista rakennettu talo.

Tätä et halua missata:
Hannelen ja Pekan ihanassa kodissa on MUUTTOKIRPPIS...sinne siis! Pariskunta muuttaa uuteen kaupunkikotiin ja torppa siirtyy perheessä seuraavan sukupolven kodiksi. Lisätietoa kotikirppiksestä saat Pian blogista. Päivä on 18.2 ja paikka Veikkolassa. sisustajantaivaassa.blogspot.com

Terkkuja ihanille Hannelelle ja Pekalle!

Juttu Jonna Kivilahti
Kuvat Kristiina Hemminki

I made this beautiful story of Hanneles ans Pekkas home and it was just published in Maalaisunelma-magazine. By JOnna Kivilahti Photos Kristiina Hemminki. In case you are in Finland on 18.2. they are selling their wonderful things because they are moving  to cityflat and next generation will have this beautiful house. More info in By Pia's blog (link above)

Halauksin Mrs Jones

10 kommenttia:

 1. Viehättävä koti, ihana kevättalven tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Järkyttävän karmaiseva tuo pää tuolla lasivadilla! yytävä.

  Ja alkaa tuntua ettei suomalaisilla ole mielikuvitusta lainkaan, kun kaikki sisustavat samalla muotilla ja valkoisella. Paras kohta tuossa asunnossa oli mintunvihreä patinoitunut lipasto, jossa sentään oli svingiä. Muuten koti oli täysin tusinatavaraa. Mutta toki pääasia on että ihmiset siellä viihtyvät.

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman ihanan koti :) Tykkään !

  VastaaPoista
 4. En ole itse kauhea vanhan tavaran fani, mutta tama koti naytti todella raikkaalta ja viihtyisalta!

  Terveisin,
  Tibs

  VastaaPoista
 5. these pictures are wonderful! i love them!!

  drop by allister bee soon!

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis koti! Olette paikkanne lehdessä ansainneet :) Ihania valkosia huonekaluja <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana!! Vaikka kuinka keskusta-asumisesta tykkäänkin, tuollaisia kuvia katsellessa kummasti alkaa kaipaamaan sinne pellon reunaan :)

  VastaaPoista
 8. Mielettömän upea vaalea ja valosa koti! Ihana :)

  VastaaPoista