Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Black&White&TineK

Rouva Jones kävi eilen Missoni Homen avajaisissa ja samalla poikkesin Nougatissa. No olipa yllätys, en pääse kaupan ohi, vaikka yrittäisin. Sannan kauppa oli niiiin täynnä uutta tavaraa etten oikein saanut kuvattua kuin muutamia otoksia, niistä myöhemmin.

GREY&WHITE LAHJAKORTIN ARVONNAN VOITTI MIRA. VOITTAJAN ARPOI RANDOM.ORG. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE. JA LOHDUTUKSEKSI VOIN KERTOA ETTÄ UUSI ARVONTA ALKAA ILLALLA. UUSIN KUJEIN...

Jotain jännää on tekeillä...ja kerron siitä ehkä jo torstaina...siihen liittyy Nougatin Sanna ja TineK Home, valokuvaaja Krista Keltanen  ja minä. Ja maalisuti ja valkoinen maali. Ämpärikaupalla sitä. Olen älyttömän innoissani ja ideat pursuavat päästä...ja arvaa, onko ollut vaikeaa olla iloitsematta tästä blogissa? No huomenna sitten lisää, kunhan saan telan käteen.

TineK Homen uudet tuikut ovat himottaneet jo pitkään ja nyt sain hankittua kolme sellaista. Otin yhden joka väriä; kirkas, harmaa ja jännä vaalea harmaanruskea. Mi casa es su Casa tyyny Day Homelta etsii paikkaa kotona, nyt makuuhuoneessa mutta ensin kokeilin sohvalle. Tosi kiva, keväinen...Uudet servietitkin oli jo tulleet Nougatiin ja mustavalkoinen on musta makea. Otin heti käyttöön.

I got some new things from Nougat yesterday; Tinek candleholders, napkins, small marocco-blowls and Day Home pillow. Love this black and white feeling....with blue. Is blue the the black this spring?

Something really inspiring is happening here...will tell you more on thursday. It has to do with me, photographer Krista Keltanen and Sanna from Nougat-shop who also is the agent for TineK Home here in Finland...Lots of white paint needed now...maybe some pics already tomorrow...

Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

 1. Miksei arvontojen voittajia koskaan julkaista????
  vai enkä vaan löydä niitä täältä?

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäiset nuo servetit:)

  VastaaPoista
 3. Like your blog..great pics:)If you like porcelain check out my blog today:)..LOVE maria

  VastaaPoista