Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2012

Maailman paras Saaristolaisleipä

Rouva Jonesin mielestä ainakin.

Ohjeen löysin Maalaisunelmaa-blogista, jonne klikkaat tästä; maalaisunelmaa.blogspot.com

Terkkuja Johannalle, meillä on syöty tätä jouluna ja nyt leivoin lisää. Tämä menee käsistä, niin hyvää se on. Ja helppoa. Ensimmäisellä kerralla jouduin hankkimaan aineita, joita meillä ei yleensä ole; kaljanmallasta, aurigonkukansiemeniä, venhäleseitä, ruisjauhoja ja piimää. Hiiva, jauhot ja siirappi löytyikin kotoa. Mutta nyt kun niitä on, on helppo leipoa ex-temporekin.

En lainaa ohjetta tähän ilman lupaa vaan neuvon Maalaisunelmaa blogiin, josta se löytyy.

Satsista tulee kaksi leipää ja leivon ne itse erilaisiin vuokiin ihan huvin vuoksi;-)

Perheen pieninkin tykkää. Itse laittaisin päälle voita ja mielellään vielä graavilohta...nam.

Ihanaa loppiaisiltaa teille kaikille!






Marokkovati, kori, hapsupyyhe Tinek Home.

Halauksin Mrs Jones

7 kommenttia:

  1. mmmmmmmmmmmmmmm! that looks soooo tasty!!

    allister bee blog

    VastaaPoista
  2. It,s the best and you can find the recipe in Maalaisunelma-blog. It's traditional finnish bread made in the seaside. Mmmm... Jonna

    VastaaPoista
  3. It,s the best and you can find the recipe in Maalaisunelma-blog. It's traditional finnish bread made in the seaside. Mmmm... Jonna

    VastaaPoista
  4. Hei, en löytänyt ko. reseptiä. Minkä vuoden ja kuukauden kohdalta resepti löytyy?

    kysyy,

    Salaisen puutarhan emäntä

    VastaaPoista
  5. Hei, postaus on 20.6.2011, koitan saada linkin aikaiseksi, ihanaa aamua, jonna

    VastaaPoista
  6. Mmm... Näyttää hyvältä.

    Linkki näyttää olevan http://maalaisunelmaa.blogspot.com/2011/06/saaristolaisleipa.html

    VastaaPoista
  7. Kiitos Lumo, tuosta siis reseptiin...jonna

    VastaaPoista