Sivut

tiistai 31. tammikuuta 2012

BLACK KITCHEN

Rouva Jones selaili tanskalaisia sisustuslehtiä, niitä uusia, juuri matkalta tuomiaan. Musta on vahva keittiötrendi vuodelle 2012.

Aiemmassa postauksessa sanoin harmittelevani vielä, etten edellisessä keittiörempassa valinnut mustia alakaappeja. Nyt musta tuntuu vieläkin paremmalta.

Kaikissa selaamissani lehdissäni oli kuvia mustista keittiöistä;-)  nappasin kuvia, pahoittelen laatua..

Oma suosikkini on Kvänumin mainoskuva, jonka teippasin työhuoneen seinälleni. Ottaisin sen heti, jos olisi talo, johon se sopii;-) Laattakin on suosikkini, vanha metrolaatta ja tiililadonta, aina täydellinen.

There seems to be black kitchens in every Danish interior magazines that I bought. I love the idea of black kitchen, my favourite is this Kvänum ad that I taped on my wall. (Sorry about the lousy pictures, I took photos from magazine pages..)

Halauksin Mrs Jones

5 kommenttia:

 1. Tuo Kvänum keittiö on mihin tähtään seuraavaksi, oon jo pitkään katellu tuota kuvaa eri lehtien välissä ja se on niin ihana!! Eka vaan tarttis sen uuden kämpän;)

  VastaaPoista
 2. On meillä samansuuntaiset keittiöhaaveet :) Tuota Kvänumin keittiötä olen katsellut ehkä jo tsiljoonasti. Mielettömän kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Mun seuraava keittio on ehdottomasti musta!

  Tosin on tassa mun nykyisessakin aika paljon mustaa, kuten lattiassa, mosaiikeissa ja jaakaappikin on umpimusta muutamalla kristallilla.

  Terveisin,
  Tibs

  VastaaPoista
 4. i love these pictures!

  drop by allister bee soon!

  VastaaPoista
 5. Kivoja mustavalkoiset keittiöt! Tykkään kans eniten tuosta Kvänumin keittiöstä! Maalasimme jokunen vuosi sitten pyökkiovet valkoisiksi (köyhän keittiöremppa) ja oon täällä heitelly ilmaan et pitäiskö alakaapit maalata mustaksi. Ei sentään, taitais tulla jo liian sekalainen, pitäis laittaa koko kööki uusiksi... ;)

  VastaaPoista