Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2011

MUST HAVE: HIMMELI

Rouva Jones haaveili Himmelistä jo viime jouluna ja sitä edellisenä, mutta sen hankkiminen tuntui aina työläältä ja mietin sitäkin että missä ihmeessä sitä sitten säilytän muun ajan vuodesta. No nyt ongelma on ratkaistu.

Musta himmeli sopii kotiin läpi vuoden, meille ainakin.

Tilasin tämän Time of Aquarius-blogin pop-up-shopista
BUTIC BLANC:ista. Minnan ihana putiikki.

Hain sen sunnuntaina illalla ja hätäpäissäni iskin ainoaan paikkaa jossa oli edes jotain josta roikuttaa. ( ei koukku vaan sähköpiuhan sokeripala...hyvä ratkaisu, juuei.) Etsin sille paikan sitten päivänvalossa. Tämä on kokoa L. Kokoja on siis useita.

Mutta eiks ooooooo ihana!!!!!!?????

Tilasin Butic Blancista myös jotain muuta...todella hurmaavaa...meidän Fannille ihanan pilkkumekon. Siis todella, todella, todella ihanan. Kuvia tulossa.

p.s. Kovin pelkistystä kodista haaveileva mies on sitä mieltä että me hukumme tavaraan ( ja on osin oikeassa) kun kaikilla pinnoilla on jotain; kynttilöitä, lyhtyjä, kukkia...ja pakko myöntää että kuvissa on omastakin mielestäni liikaa krääsää...siispä huomenna karsitaan. Ehkä.
Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kaunista ja tunnelmallista teillä! Olenkin joskus miettinyt miten miehesi tykkää, kun näköjään koko ajan teet uusia kivoja löytöjä. Minun silmiini ei näytä täydeltä ,vaikka aika pelkistetystä pidänkin.

  VastaaPoista
 2. Oi tuota himmeliä sitä on ihailtu täälläkin! Ei vain valitettavasti ole paikkaa sellaiselle kun tavaraa tahtoo tosiaan kertyä :D

  VastaaPoista
 3. Mutta ne pikku tavarat tuo kodikkuutta :D Liika on toki liikaa. Itse vierastan liikaa kliinisyyttä. Ja sano sun miehelle, että teillä on kaunista =D

  VastaaPoista
 4. Minulla olisi vanha himmeli varastossa. Kiitti vinkistä, luulen että se tulee saamaan mustan spray maalin pintaansa!

  VastaaPoista