Sivut

torstai 1. joulukuuta 2011

BLOPPIS...ihanuuksia...Day Birger Mikkelsen, Christine Price, Filippa K, Bandolera...

Rouva Jones on laittamassa kaikenlaista ihanaa kiertoon.

Laitan ne  huomenna huuto.nettiin mutta tänään ehdit huutaa täältä parhaat päältä...lisää saattaa tulla päivän mittaan...mietin yhtä Burberry laukkua, muutamia kenkiä...

Laita meiliä mikäli kiinnostut.

jonna.kivilahti@kolumbus.fi

Ensimmäinen meilaaja saa tuotteen ostooikeuden.

MAAILMA HURMAAVIN SUUUURI NAHKALAUKKU. MERKKI ON CHRISTINE PRICE JA OVH LÄHES 400 DOLLARIA. LAUKKU ON OIKEAA NAHKAA JA VAIN VÄHÄN KÄYTETTY. SISÄÄN SAA MYÖS "VAIPPALAUKUN" SIIS VETOKETJULLA KIINNITETTÄVÄN SISÄVUOREN, JOSSA TASKUT VAIPOILLE, PULLOILLE JNE. ILMAN SITÄ SIIS UPEA LAUKKU MIHIN TAHANSA KÄYTTÖÖN. ITSELLÄNI OLI JUURI VAIPPALAUKKUNA KÄYTÖSSÄ ELI SISÄVUORI VIRHEETÖN VAIPPALAUKUN ALLA. NAHASTA PUNOTTU KANTOHIHNA. PALJON TASKUJA. LISÄKUVIA PYYNNÖSTÄ MEILIIN. NYT VAIN 100 € JA PK OSTAJALLE. HUOM VETSKARISTA IRRONNUT  VEDIN.´, TILALLA PIENI SYDÄN.

varattu 9.12.

FILIPPA K VISKOOSINEULOSHAME. VYÖTÄRÖLLÄ KUMPPARI, OSTIN ODOTUSHAMEEKSI, VAIN MUUTAMIA KERTOJA PIDETTY. MUISTELEN HINNAKSI NOIN 145 E. NYT VAIN 40 E JA PK OSTAJALLE. KOKO L. MUSTA. EDESSÄ KAKSI VASTALASKÓSTA.

myyty

JACKPOT SIFONKIPAITA
IHANA., VAIN KERRAN PIDETTY, SIIS KUIN UUSI KOKO L. EDESSÄ RUSETTI, OVH 89 E  NYT VAIN 40 E JA PK OSTAJALLE

BANDOLERA PUOLIHAME LIITURAITAA, OSTETTU STOCKAN PUTIIKISTA
KOKO 40, KERRAN PIDETTY, MUISTELEN OVH 130 E, NYT VAIN 40 E JA PK OSTAJALLE
MYYTY!

MORGAN MUOTIMERKIN MUSTA BLAZER
JOUSTAVAA MATERIAALIA ( IHANA MATKOILLA) SOMISTEET SAMETTIA, KULTAISET NAPIT, KOKOLAPPUA EI OLE, VAIKKAAN YHDENKOON ASUKSI...VASTAISI PARHAITEN 38-.40.
EN MUISTA HINTAA, NYT 40 E.

DAY BIRGER MIKKELSEN IHANA VALKOINEN TUNIKA
KOKO L, UUSI, NOUGATISTA OVH 130 E, NYT 50 E JA PK OSTAJALLE

AIVAN IHANA PART TWO MEKKO/TUNIKAM TOSI MAKEA SAAPPAIDEN JA PAKSUJEN SUKKIKSIEN KANSSA. VAALEANPUNAINEN PUUVILLA, ALLA VUORI , BEIGET TODELLA UPEAT KIRJAILUT
 KOKO ON LAPUN MUKAAN 34, EHKÄ VIRHE, MIELESTÄNI REILUMPI, ITSE OLEN KOKOA 40 JA ON HYVÄ MINULLE. NYT HINTA  40 E, MUISTELEN OVH 130 E. OSTAJALLE PK.
MYYTY


Halauksin Mrs Jones

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti