Sivut

perjantai 9. syyskuuta 2011

Shopping in Nougat

Rouva Jones kävi tänään Nougatissa Bulevardilla.
Lempikaupassaan.


En tiedä mistä se johtuu, mutta odotin Tinek Homen syksymallistoa kuin kuuta nousevaa. Nuorempana odotin syksyn muotia samalla innolla, nyt laitan kotia sen sijaan. Sain luvan kuvata syksyn uutuuksia...

Pakko tunnustaa, tein hankintoja kotiini. Kuten aiemmin kerroin, olen tehnyt kirppistyhjennystä kotona ja siitä saadut varat olin päättänyt "sijoittaa" Tinek:hon. Laitan kuvia, kunhan ovat löytäneet paikoilleen.

Ihania..Tilasin myös tulevasta tyynymallistosta silkkityynyjä kolmessa värissä (ihanat) ja samettityynyn kahdessa värissä. Olohuoneen ilme saa uutta potkua syksyn sävyistä.

ja se Tinen uusi beigen sävy on nimeltään TEA. Sellaista chaiteen sävyä se tosiaan parhaiten kuvaa. Näissä kuvissa ei nyt näykään sitä, mutta aiemmissa kyllä.

Ihmettelen todella miksei tätä TineK Homea saa useammasta liikkeestä? Merkki on ihan mieletön ja uskon että lähivuosina nousee kovemmaksi hitiksi kuin Riviera Maison tai Housedoctor tai Bloomingville ikinä.


tuo ylin samettityyny on pakko saada

näitä silkkityynyjä haluan kolmessa värissä

tuoksukynttilät ja säilytyslaatikot

kiinajakkara ja upea lyhty

silkkisiä lampunvarjostimia


himoitsen tuota pitsipaitaa Dayltä

näitä marokkovateja hankin muutaman lisää


näitä jäi pari mukaani, fantastisia

tykkään ihan kamalasti näistä bambukalusteista

nämä ovat niitä joulukuusia

ylähyllyn keskimmäinen lyhty on Rouva Jonesin!

Minkä TineK Homen tuotteen sinä haluaisit?

halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

 1. No voi kuule, haluaisin montakin! :D Aivan ihania juttuja, varsinki tuo kiinajakkara, niitä vois muuttaa muutama meille! :D

  VastaaPoista
 2. Tine K:n tuotteet ovat mielestäni paljon kiinnostavampia kuin esim Riviera Maisonin. Tosin en ole kovon monta Tinen tuotetta ostanut, kun koetan pitää kotihankinnoissa tiukkaa linjaa, enimmäkseen tulee hankittua vintagea.

  VastaaPoista
 3. Nuo lyhdyt on aivan ihania. Olen kuolannut niitä kanssa viime syksystä saakka kun eksyin Nougatiin ekaa kertaa. Ne on vaan niin tajuttoman kalliita ettei mun varaset pienet roposeni niihin riitä :(
  Muuta pientä tilpehööriä sieltä aina joskus olen ostanut :o)
  Tuon puodin pitäjän Sannako hän oli ? Koti esiteltiin Koti - ja keittölehdessä viime vuonna ja se oli kyllä todella kaunis.

  VastaaPoista