keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Omalla pihalla

Rouva Jonesin omalla pihalla...

kaikki on vielä vähän rempallaan...

puiset tuolit kaipaavat maalia pintaansa, lepakkotuolien päälliset pitäisi heittää koneeseen mustan farkkuvärin kanssa, vanhat lyhdyt ovat saaneet talven aikana pintaansa elämän merkkejä, aunrinkovarjokin hajosi. Kesän kynnýksellä on kaikenlaista tehtävää. PIhallamme on sellainen hauska lasitalo, jonka sisällä ruokapöytä ja sohva ovat. Pihamme on noin 70-80 m2 kokoinen atriumpiha, siis hiukka tavallista rivitalopihaa isompi ja varsinkin kesällä ihanaa lisätilaa. Talomme on Laapotin piirtämä rivitalo ja niissä atriumpihat ovat yleisiä. Laapotin taloissa pidän siitä, että muotokieli on selkeä ja väreinä musta sekä valkoinen.

Ja kasvimaa on ihan nollatilassa, en ole ehtinyt edes suunnitella istutuksia. Viime kesänä viljelimme kaikenlaisia yrttejä (basilikaa montaa lajiketta, minttua, oreganoa, rosamriinia, timjamia jne) ja kolmenlaisia tomaatteja, persiljaa, zuccineja ja raparpereja. Lisäksi maasta versoi ainakin kolmenlaisia salaatteja. Ja ollaan kuitenkin aikalailla kaupungissa...olen aika ylpeä kasvimaastani!

Rouva Jones haaveilee uusista tyynyistä kaikkiin pihan tuoleihin.

Ajattelin sellaisia Tine K Homen uusia mustavalkoraitaisia paksuja neliötyynyjä. Ja pihalle ruokapöytään on jo kolme kesää etsitty tuoleja. Ensin ajattelin Magiksen Air-tuolia, sitten Philippe Starckin, no sitä valkoista jota Vepsäläinen myy, olisko Toy, sitten Aarnion vastaavaa. Eniten kuitenkin toivoisin Panton tuoleja, joko mustana tai valkoisena. Todennäköisesti päädyn valkoiseen.  Nyt vaan lottoamaan!

( nykyiset pöydän ympärillä olevat Bertoian tuolit ovat aivan liian rakkaita minulle jotta raaskisin pitää niitä jatkuvasti pihalla...olen saanut ne lapsuudenkodistani, jossa ovat olleet pihatuoleina lähes 20 vuotta..nyt alkavat hajota, yksi jo autotallissa odottamassa korjaukseen menoa)

Hauska matto on Nougatista, sipulimaiset lyhdyt Piirongista, sohva Philippe Starckin Bubble Club Kartell Flag Storesta ja tuolit siis Bertoian, niitä myy mm. Artek. Aurinkovarjon jalka on Skannosta.


halauksin
mrs jones

2 kommenttia:

selma kirjoitti...

Ihana terassi ja ihana blogi!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Siis WAU mitkä tuolit, aivan superihanat :) Niinku kaikki muukin, mutta tuolikuvissa mulla valui kuola ;)