sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

UUSIA SISUSTUSKIRJOJA!

Rouva Jonesin kotona luetaan paljon kirjoja,

varsinkin sisustuskirjoja,
keittiokirjoja ja muotikirjoja.
Ja matkakirjoja..

Tässä iloksesi ihana pino uusia ja selailun arvoisia sisustuskirjoja.
Kuvasin kustakin kannen ja muutamia aukeamia
 ja kuvailin kirjoja muutamalla lauseella.

Kuvat meni vähän vinksin vonksin, sori;-)Vanhan talon uusi elämä/
Katarina Gäddnäs, kuvat Andreas Dienert,
ulkoasu Eva-Jo Hancock (Schildts)


Kertoo Katarina Gäddnäsin perheen sukutilasta Ahvenanmaalla...remontista ja sisustamisesta...talosta tehtiin kuusihenkisen perheen koti. Kirja esittelee kodin huone kerrallaan kuistilta porstuaan, keittiöön, saliin, makuuhuoneeseen ja vintille. Neuvoja, vinkkejä ja ennenmuuta kauniita kuvia ja tunnelmia.

Talviunelmia
/Pia-Maria Lehtola,
kuvat Tomi Parkkonen (Schildts)
Talven kaunein kuvakirja! Supertunnelmia valokuvaaja Tomi Parkkosen kuvissa. Hankoa esiteltynä monin kodein, kuin kurkattuna koteihin ja kesämökkeihin. IIIhana. Rakastan Hankoa! Mukana ruokaohjeita!

20 valoisaa ja viihtyisää kotia Skandinaviasta
 / Sara Norrman (WSOY)


Tämä on monipuolinen ja tosi kiva kirja skandikodeista. Mukana on niin romanttista kuin moderniakin kotia ja kivaa on se, että koteja on kaikista pohjoismaista. Valoisa, moderni, kaunis kirja. Ehdoton sohvapöytäkirja!

Huoleton ja hienostunut koti /
Atlanta Bartlett kuvat Polly Wreford (WSOY)Tämä on konkarikirjailija Atlanta Bartlettin uusi, romanttinen ja rouhea kirja. Taattua laatua ja yllättävän vahvoja värejä...Bartlettin valkoisiin tunnelmiin tottuneelle. Kaunis kiva ja ajaton. Ranskalaista ja brittitunnelmaa yhdistettynä..

Nauti kodistasi, (WSOY)Oma suosikkini...saksalaisen VT Wonen-lehden materiaalista koottu moderni ja iloinen kirja. Mukana paljon värikarttoja, ajanhenkisiä kuvia, valoa ja hyvää fiilistä. IHAN PARAS!

HALAUKSIN
MRS JONESEi kommentteja: