lauantai 5. tammikuuta 2013

DAGENS JA HELP

Rouva Jones tykkää mustan ja valkoisen lisäksi harmaasta. Tämä Chill Norwayn neuletakki (ihana) Wishwearista huutaa kaverikseen jotain herkullista väriä. Tänään se on liila. Olen hipsinyt koko loman tässä neuletakissa yhdistäen sen niin pyjamaan kuin paljettihameeseen. Toimii.

Liila huivini on joulupukin tuoma ja Balmuirin Helsinki-kasmirhuivi. Kaikista ihanin. Olen saanut joka joulu joulupukilta ( rehellisyyden nimissä olen osin itse ollut pukkina) uuden Helsinki-huivin.

HELP: kuka osaa vinkata mitä tehdä; en voi lisätä kuvia uuteen postaukseen? Eli kun valitsisin kuvia koneelta, ei anna sitä laatikkoa, josta klikkaisin koneen kuvakansioon. Voin kyllä lisätä muista vaihtoehdoista, paitsi tuosta ekasta, jota yleensä käytän. Jos kuvatila on täynnä, mistä lisää? Kokeilin jo poistaa ylimääräisiä kuvia vanhemmista postauksista. En varmaan ole eka jolla tämä ongelma. Help, please;-) Tai sitten tulee hiljaista postauksien kanssa.









Neuletakki Wishwear.
Helsinki-huivi Balmuir.
Paljettihame By Malene Birger, Köpiksen matkalta.
Blogiyhteistyötä;-)

XXX Mrs Jones

16 kommenttia:

Sara S. kirjoitti...

Voi että aivan IHANA asu ! Huivi piristää kivasti sitä mutta hyvältä näyttää ilmankin.Ja hame on täydellinen.Löytyisiköhän niitä jostain täältä Suomesta tai netistä?
Olen jo pidempään lukenut blogiasi ja se on sisustus suosikkini.Hienoa,että nyt saamme näitä asukuviakin.

Ihanaa alkanutta vuotta !

//Terhi kirjoitti...

Ihana väri, toimii sinulla hyvin. Hei, laitoin s-postia eilen.

MRS JONES kirjoitti...

Sara S, kiitti<3 vinkkaisin sulle By Malene Birgerin oman nettikaupan, Nellyn tai Net-a-porterin

MRS JONES kirjoitti...

Terhi moi, kiitti! Ensi viikolla nähdään:-)

Minttu / Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Hei,
Itselläni sama ongelma kuvien lisäämisen kanssa, joka alkoi eilen. Poistin kuvia ym. Mutta mikään ei auttanut. Vaihdoin selaimeksi safarin, internet explorerin sijaan ja kävin sillä lataamassa kuvat ja tallensin ja viimeistelin ie:llä, sillä safarilla jos julkaisen kuvat, kuvien väri jostain syystä kellastuu blogissa...? Hyvin onnistui näin.. Bloggerin kanssa saan kyllä aina välillä tapella.

Pöppis kirjoitti...

Jos Picasan puolelle siirryttyäsi näyttää, että kuvatila on tullut täyteen (pieni teksti etusivun alalaidassa) niin lisätilan ostamisen vältät, kun teet blogillesi toisen kirjoittajan :)

Toistaiseksi olen välttynyt itse selainongelmilta, mutta tuota samaa ongelmaa on moni bloggaaja valitellyt viime päivinä. :(

Elisa kirjoitti...

Moi! Vika on todellakin Internet Explorerissa. Sama ongelma oli eilen itselläni, mutta löysin viestiketjun jostain bloggerin help palstalta, jossa neuvottiin ohjeet html:n kanssa kuvien lataamiseen tai sitten voi vaihtaa selainta (suosittelen!). Latasin eilen Firefoxin ja taas toimii kuvien lataus kuin unelma! :)

Toivottavasti auttaa!!! Ja sulla on aivan ihana tämä blogi!!!!!

SatuKoo kirjoitti...

Juu, minulla sama homma kuvien lataamisen kanssa, aaargh! Onneksi FireFoxilla pelittää :) Niin, ja kauniita kuvia sinulla, jälleen kerran.
Kurkkaas mun blogiini, http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

Sally kirjoitti...

Mä ostin huhtikuussa lisää kuvatilaa blogiini. Maksoi muistaakseni noin 4 euroa/ vuosi. Maksu kätevästi visalla. Olen ollut tyytyväinen, kun ei tarvinnut lähteä kikkailemaan mitään :)

Toivottavasti saat pian kuvatilaa lisää.

Sally kirjoitti...

Eli siis seurasin bloggerissa olleita ohjeita. Ei vaikeaa.

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Pöppis, aloitin tällä. Toimii ensiapuna tuo toinen kirjoittaja. :-)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Minttu, täytyy koittaa tätäkin. ;-)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitti Elisa, pitää miettiä tätäkin;-)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Satu-Maria sullekin! Kurkin blogiin kanssa!

MRS JONES kirjoitti...

Sally kiitti, aion ostaa mutta en löydä mistään paikkaa josta käytännössä ostetaan? Argh:-)

Elisa kirjoitti...

Tästä, kun kirjautuu sisään niin voi ostaa lisää tilaa, mutta ellei se erikseen herjaa, että tila on lopussa niin sitten se ongelma on varmasti vain se Internet Explorer.

https://accounts.google.com/ServiceLogin?passive=1209600&continue=https://www.google.com/settings/storage/&followup=https://www.google.com/settings/storage/