keskiviikko 16. toukokuuta 2012

ARKKITEHDIN VERKKOVAJASSA GLORIAN KODISSA

Rouva Jones on tehnyt jutun arkkitehti Joanna Maury-Aholan kesäkodista uuteen Glorian Koti-lehteen. Näissä kuvissa näkyy verkkovaja, joka on perinteiseen tapaan veden päällä. Perhe on kunnostanut talon vanhaa kunnioittaen mutta modernilla otteella.

Juttu on itsellenikin rakas, koska paikka ja perhe on läheinen. Kuvissa myös rakas kummityttöni. Joannan arkkitehtitoimiston JOARCin sivuilta voit katsoa hänen suunnittelemiaan tyrmääviä asuntoja ja saaristokohteita...www.joarc.fi

Uudessa Maalaisunelma-lehdessä on myös tekemäni juttu Joannan suunnittelemasta talosta Strömsön saarella Tammisaaren saaristossa.

Arkkitehdin verkkovaja-jutun voit lukea Glorian Koti-lehden toukokuu 2012 numerosta.

Photos Kristiina Hemminki

Story Jonna Kivilahti

Published in Glorian Koti magazine toukokuu 2012

I made this story of architect Joanna Maury-Ahola's summerhouse for Glorian Koti-magazine. Familymembers are close frinds of mine and my beautiful god-daughter is also in pictures so this was very important photoshoot for me in a different way;-)











XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Wau, ihan mieletön paikka ja kaunis perhe <3

Sofia kirjoitti...

Todellinen unelma mökki kyllä, pieni kaunis ja kodikas maja!

Tiina A kirjoitti...

Toi mokki on niin ihana! Just tollasen ma haluaisin itsellenikin!

Anonyymi kirjoitti...

This is gorgeous! The Scandinavian coast is one of my favourite things in the world! I've just featured this on my blog today - www.duckeggblue.co.nz