tiistai 21. kesäkuuta 2011

VERSACE LOVES H&M

Rouva Jones kuuli, että


VERSACE SUUNNITTELEE MALLISTON

H&M:LLE.

Wau.


H&M ilmoitti tänään, että syksyn 2011 designeryhteistyö toteutetaan yhden maailman legendaarisimman muotibrändin, Versacen kanssa.
”Olen innoissani yhteistyöstä H&M:n kanssa ja siitä, että minulla on mahdollisuus tavoittaa heidän laaja yleisönsä. Mallistosta tulee tyypillinen Versace-mallisto, täydellinen H&M:lle ja Versace-faneille kaikkialla”, Donatella Versace sanoo.
“Versace on yksi viimeaikojen tärkeimmistä brändeistä, ja heidän H&M:lle suunnittelemastaan mallistosta tulee loistokas ja näyttävä – kaikkea sitä, mitä Versace edustaa. Donatella Versace jakaa meidän kanssamme ikonisia designeja arkistoistaan. Mallisto on yhteistyön juhlava saavutus ja täydellinen joulun ajan juhliin”, H&M:n luova neuvonantaja Margareta van den Bosch kertoo.
 Aiemmin yhteistyötä ovat H&M kanssa ovat tehneet 
Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo ja Lanvin. 
Rouva Jonesia kiinnostaa, että ensimmäistä kertaa H&M:n designeryhteistyömallisto sisältää kodintekstiilejä, kuten tyynyjä ja päiväpeitteen. Wau, Versacea kotiin, edullisesti. Rouva Jones on aikanaan hankkinut Puerto Banuksen Versacen liikkeestä 30 v. lahjaksi itselleen tuhkakupin, jonka vuoksi taisi syödä kaurapuuroa muutamia viikkoja. Ja seuraavana syksynä isomman, kauniimman, ihanamman perhostuhkiksen. Ja molemmat siis tietenkin koristeiksi. Alkuperäisessä käytössään lienevät olleet (kuulema) vain esikoisen varpajaisissa. Miehet ei siis vaan ymmärrä, että kaikkia tuhkakuppeja ei ole tarkoitettu tuhkakupeiksi...

lähteenä tässä H&M tiedote. Kuvat H&M.

miten ihmeessä tässä jaksaa odottaa syksyyn????????


halauksin Mrs Jones

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

en malta odottaa! :)