Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

JONNAN KOTONA LINNUNLAULUSSA

Rouva Jones pääsi tekemään tätäkin ihanaa joulujuttua. Olimme Jonnan perheen kotona, vanhassa villassa Linnunlaulussa. Voi apua, uskomattoman ihana talo. Ja perhe on asunut talossa jo sukupolvia, siis lukuisia, muistaakseni seitsemättä sukupolvea. Jonnan isoisoisoisoiso....tai jotain sinnepäin... isovanhemmat rakensivat talon aikanaan.

Juttu Jonna Kivilahti
Kuvat Krista Keltanen
Julkaistu Kotivinkki-lehdessä joulukuussa 2012XXX Mrs Jones

12 kommenttia:

 1. Ihana, elämänmakuinen koti!

  VastaaPoista
 2. Toi talo on niin upea. Monesti sitä oon itsekin junasta katsellut. Sen väri on täydellinen. Maalaisin oitis meidän talon tuolla, jos mies suostuisi!

  VastaaPoista
 3. Runsautta ja kauneutta koti pullollaan, lauantaiaamupalasi näytti muuten herkulliselta. Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa Varsovasta!
  XX

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavaa! :) Miten mielenkiintoista tuokin, että talo on ollut saman suvun hallussa useamman sukupolven ajan.

  VastaaPoista
 5. Voi mahtavuus! Nyt taloon pääsen myös minä kurkistamaan. Junasta myös sitä aina katselen ja mietin, että ketäköhän tuolla asuu.

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva päästä korkkaamaan taloon, jonka kauneutta vain ulkoa päin on päässyt ihailemaan. Todellista väriterapiaa.

  VastaaPoista
 7. Ihana nähdä talon sisälle tätä kautta! Kiitos! Olen ihaillut Linnunlaulun seutua aina..ja muistan nuorena lukeneen Jade-kirjasarjaa, joka oli siinä iässä erittäin jännittävä..sarja kertoi noista kulmista.
  Tuo talo on mieletön! Ja vielä mielettömämmäksi sen nostaa tuo kertomasi historia. Epätodellista. Hienoa!

  VastaaPoista
 8. Kiva, että sisustuslehtiin tulee vaihteeksi / yhä enemmän näitä persoonallisia koteja, joissa on syvyyttä, värisävyjä, kerroksellisuutta ja tunnelmaa.

  Kauniit kuvat jälleen kerran!

  VastaaPoista
 9. Ihana koti, kuin satukirjan sivuilta, onko ihan todellinen !Kiitos kun pääsimme kurkistamaan :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos tästä jutusta. Mun mieheni lapsuuden koti on ollut tästä vain muutaman sadan metrin päässä ja olen satoja kertoja halunnut katsoa tännekin sisään.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa saada kurkistus juuri tähän taloon
  - kauneutta ja kerroksellisuutta pullollaan,
  ihan mahtava!

  VastaaPoista
 12. Tää on niin ihana!
  Just viime maanantaina lenkkeilin talon ohi ja katselin, kuinka valot paloivat kotisasti sisällä. Samalla mietin, onko talossa useampi koti vai onko se vain yhden perheen käytössä.
  Kiva päästä kurkkaamaan sisällekkin näin virtuaalisesti. =)

  VastaaPoista