Sivut

torstai 8. syyskuuta 2011

ROUVA JONESIN KOTONA GLORIAN KODISSA

Rouva Jonesin koti on esitelty uudessa Glorian kodissa.

Kiitos kaikesta kivasta palautteesta, jota olen jo ehtinyt saada! Tässä kuvia kotoamme, jutun voit lukea syyskuun Glorian Kodista.
Rouva Jonesin kaikki kodit on vuosien varrella nähty lehdissä, mm. Kodin Kuvalehdessä ja Kotivinkissä. Kun teen itse sisustustoimittajan työtä, koen tarpeellisena olla avoin myös oman kotini suhteen.

Kaikki palaute on aina tervetullutta; vinkkejä, kommentteja, ideoita, kysymyksiä?

Toimittaja Jonna Kivilahti. Kuvat Nina Kellokoski.
























Halauksin Mrs Jones

13 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ihan mahtavan näköinen koti, rentoa ja tyylikästä yhtä aikaa. Nuo ulkotilat on ihan unelmaiset. Hauska idea muuten nuo pikkumallinuket lastenhuoneessa. Ja nuo mustat seinät joissain huoneissa antavat mukavaa ryhtiä. Täytyykin saada tuo lehti käsiin!

    VastaaPoista
  2. Ihana koti!!!Kaikkea kivaa jokapuolella!!<3
    Täytyypä napata tuo lehti kaupasta!

    VastaaPoista
  3. Kiva päästä kurkkaamaan teidän kotiin noiden kuvien myötä! Mites tuo tummaakin tummempi makkarin seinä toimii? Meidän makkari on hieman keskivertokoirankoppia pienempi ja olin ajatellut taustaseinäksi jotain tummaa - ehkä jopa koulutaulumaalia...Ovatko teillä muut makkarin seinät valkoiset?

    VastaaPoista
  4. teillä on aivan ihastuttava koti, niin upea! :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kaunis koti! Näin Glorian kodin pyörivät töissä pöydällä , täytyykin napata se ilalla kotiin iltalukemisiksi.

    VastaaPoista
  6. Ihana koti! Bongasin sen lehdestä ja mietinkin, että onpas moderni verrattuna täällä nähtyihin postauksiin. Luulin, että pidät rouheammasta tyylistä.

    Tuo teidän terassi on mahtava!

    Taidan kopioida nuo kirjaimet seinälle, jos sopii?

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis koti! Sain paljon ideoita uuteen omaan kotiin, kiitos!

    J

    VastaaPoista
  8. Ihastuttava koti! Tuo piirustusseinä on hauska :)

    Ps. Blogissani on menossa arvonta :)
    http://todellajossain.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Lueskellessani uutta Gloriankotia silmiini osui juttu kivasta kodista, ja ihanasta pikku pihasta! Täytyi tulla samantien tännekin katsomaan. Sama kiva meininki jatkuu täälläkin, joten täytyy tulla uudelleenkin. :)

    Sanna, kukkalablog.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikki te, ihanista kommenteista! Musta seinä makuuhuoneessa toimii yllättävän hyvin! Muut seinät ovat valkoisia. Musta maali on liitutaulumaalia, halusin hyvin matan pinnan. Kirjaimista: tottakai ideaa saa soveltaa! Meillä seinästä löytyy kaikkien perheenjäsenten( kaksi aikuista ja kuusi lasta) nimiin tarvittavat kirjaimet. Liimasin ne pikaliimalla seinään...-jonna-

    VastaaPoista
  11. Kaunista, luin jutun lehdestä ennen kuin ynnäsin sinut ja glorian jutun. Ä ä Venton jutun luin myös Dekosta, pikkuvarpunen blogista, ihania koteja kerrassaan!

    VastaaPoista
  12. Hih! Bongasin sinut ja peace korikassin.. Hihh! kerroin miehellenikin, et katsos, tuossa on se blogitar, jolta voitin IHANAN palkinnon..

    Ihastuttava koti!

    VastaaPoista
  13. Yhdyn yllä oleviin kommentteihin. Super Ihanaa teillä on! Saat mustan värin jopa näyttämään ja tuntumaan mukavalle, näin mustaa vieroksuvallekin =)

    VastaaPoista