perjantai 30. tammikuuta 2015

KAIKENLAISTA





Mrs Jonesin viikkoon on mahtunut kaikenlaista, huh, onneksi on perjantai. 
 Muutama kahviaiheinen kuva arkistosta iloksenne.
Nyt viikonloppua sullekin! 














YLLÄTYS




Mrs Jonesin kaupan ovista tulee uutuuksia sisään joka päivä ja meidän on pakko tehdä niille tilaa! 

Tänään on Mrs Jonesin SIIVOUSPÄIVÄ ja kaikki jo alennetut tuotteet lisä-alessa tasahinnoin. Alehinnat alkaen 10 e, 20 e, 30 e, 40 e, 50 e....

Ja kaupalla  muitakin kivoja tarjouksia. Ale päättyy viikonloppuna eli nyt on hyvä tilaisuus tehdä loistavia löytöjä. Ja kanta-asiakkaana voit noutaa oman kantiskorttisi kaupalta! 

Mrs Jones avoinna
perjantaina klo 12-18
lauantaina klo 11-15
sunnuntaina klo 12-15



keskiviikko 28. tammikuuta 2015

NORM




Mrs Jones tykkää Menun astioista kamalasti. Norm-sarja kelpaisi meille kotiin vaikka heti.  Kun selailin Menun sivuja, löysin nämä ihanat kuvat. (Ellen nyt ihan väärin muista niin nämä on kuvattu Köpiksessä Höst-ravintolassa ja ne on stailannut Emma Fexus. ) Mielettömän hienot sävyt. Kivaa keskiviikkoa sullekin! 

Photos Menu.









sunnuntai 25. tammikuuta 2015

TEA





Mrs Jones juo teetä, varsinkin talvisin. Teetä ostan useimmiten kauniin pakkauksen vuoksi, mutta toki maunkin. Nyt Mrs Jonesin kaupalla uutuustee Lakrids by Johan Bülow, jonka makuna lakritsi ja kamomilla. Niin hyvää.  Kivaa viikkoa sulle! 








perjantai 23. tammikuuta 2015

MÖKKIHAAVE





Mrs Jonesin mökkihaaveilu alkaa taas, onhan jo tammikuu. Mikäpä tässä kun olisi saari ( ja sopivasti rahaa) , pistäisin tälläisen tilaukseen Vippiltä. Juttu tästä Vippin ideasta oli Bo Bodressä, klik. Toimitusaikaa puolisen vuotta...







KANTISPÄIVÄ






Mrs Jonesilla on tänään KANTISPÄIVÄ, tervetuloa klo 12-18 moikkaamaan ja herkuttelemaan! 

Kaupalla on nyt ihan älyttömän ihania uutuuksia mm. seuraavilta tuotemerkeiltä: Love Warriors, 
Plus Fine, Saint Tropez, Tine K Home, Becksöndergaard, Please Jeans, L:A Bruket, Hipanema, Rosemunde, Delicatelove ja vaikka mitä muuta kivaa. Tänään tarjouksia ja tuote-esittelyjä.  Ja uutuuksia tulossa taas ensi viikolla.

Kanta-asiakkaille tänään vihdoin oma kantiskortti! Tule ja nouda tänään oma korttisi, olet listalla jos saat meiltä kantismeiliä. Kortilla saa hyviä kantisetuja. 

Mrs Jonesin ALE huipentuu -50% ja -60% alennuksiin. 
Kokosimme myös tasarahakoreja 10 2, 20 e, 30 e.



UUTUUKSIA KAUPALLA

UUSIN PLEASE JEANS VAALEANA PESUNA

PLUS FINE UUTUUSMALLISTO

PLEASE JEANS

torstai 22. tammikuuta 2015

MARMORIA JA MUUTA KIVAA





Mrs Jones kävi kurkkimassa Louisen Roen valikoimia, jos vaikka tälläisiä kaupalle. Marmoria, säilytyskoreja  ja muuta kivaa. Kuvat Louise Roe, klik.







tiistai 20. tammikuuta 2015

PLEASE JEANS





Mrs Jones on hulluna Pleasen farkkuihin ja nyt niitä löytyy iso valikoima Mrs Jonesin kaupalta. Saimme ihanat Limited editionin liituraitaiset ja ruudulliset housut sekä Holiday-malliston erilaisia denimpesuja: Roma, Milano ja Classic. Niin makeita. Ja Love Warriorsilta kevään herkuimmat korut...

p.s. Mrs Jonesin kantispäivä pe 23.1. klo 12-18









KANTISPÄIVÄ





Mrs Jonesin kaupalla perjantaina  
23.1. tammikuun KANTISPÄIVÄ klo 12-18

Tervetuloa ihastelemaan kevään uutuuksia ja katsomaan alen loppuhuipennuksen löydöt.
 Herkkuja, tarjouksia ja uutuuksia. Ja muuta kivaa.




maanantai 19. tammikuuta 2015

HONEYPIELIVINGETC





Mrs Jonesin suosikkiblogeihin kuuluu valokuvaaja Hannah Lemholtin Honeypielivingetc. Hannahin kodista on aikanaan vuonna 2013 ollut juttu Residence-lehdessä, klik.  Jutun teki Anna Hellsten ja kuvat otti Sara Svennungrud. Ja Hannahin blogiin pääset tästä, klik.

p.s. Hannah Lemholt on myös Mrs Jonesin lempibrändin Love Warriorsin kaikkien kuvien takana











sunnuntai 18. tammikuuta 2015

IHANA



Mrs Jones heittää vielä yhden kännykkäpostauksen...kipeänä olen koittanut tämän päivän levätä ja siksi nämä puhelimelta vielä iloksenne. Mrs Jones on hei auki myös sunnuntaina klo 12-15! 















perjantai 16. tammikuuta 2015

LOVE WARRIORS



Mrs Jonesilla nyt uusi lähetys ihanuuksia Love Warriorsilta! Kipin kapin nyt kaupalle 12-18 välillä, vslikoimassa nyt kimonot, kaftaanit, kaulakorut, rannekorut ja vartalotuotteet! 

Photos Hannah Lemholt