perjantai 29. marraskuuta 2013

MRS JONESIN JOULUMARKKINAT




Rouva Jonesilla on ollut tämmöistä mielessä: 

Tervetuloa Mrs Jonesin joulumarkkinoille!

 Mrs Jonesin puodin kaikki ihanat joulun tuotteet ja kaikki uutuudet! Tällä viikolla tuli Odd Mollyn ihanat uutuudet, Alpahabet Bagsin kirjainkassit, Terrible Twins saippuat ja tuoksukynttilät sekä lisää Beach Housen harmaita Bell-yöpaitoja! Ja tulossa on vielä ainakin Arne Jacobsen/Rosendahl herätyskellot sekä Kay Bojesenin ihanat puueläimet...

Olen saanut järjestymään lisätilaa markkinoiden ajaksi ja mukaan on tulossa myös:

TIIRINKOSKEN TEHDAS sisustusihanuuksineen, valosarjoineen ja taljoineen
CAFE SORELLE suolaisine ja makeine  jouluherkkuineen
ja Auttoisista SUVIMARJA LIFESTYPUODIN  Suvi satumaisine tuotteineen. 

Tervetuloa!




SANNIN KOTONA( VANHASSA KODISSA)




Rouva Jones pääsi kylään Sannin ja Joonan ihanaan kotiin.  Pariskunta on kyllä jo ehtinyt muuttaa pääkaupunkiimme, tämä kuvien ihana koti oli Turussa. Sannin blogia kannattaa seurata, klik. Kuvat Krista Keltanen, juttu Jonna Kivilahti, julkaistu Koti&Keittiö-lehdessä.










torstai 28. marraskuuta 2013

JOUTSEN



Rouva Jonesin "I love my job"-juttuja on tämä Joutsenen kampanja, jota pääsin tekemään Krista Keltasen kautta. Tässä ensimmäinen julkaistu kuva kampanjasta, jonka minä stailasin ja Krista kuvasi. Bongasin kuvan Stockkan Premiere-lehdestä! Kuvauspaikka Tiirinkosken Tehdas, kiitos Nina ja Kati. Ja kiitos koko Joutsenen tiimi! Ja oih mikä malli.








TÄNÄÄN




Rouva Jones poppailee taas torstaina eli tänään klo 12-16! Tervetuloa Haukilahteen, Ukkohauentie 11-13 A, 2 krs. 

Mukana kaikki ihanat joulun tuotteet ja viime päivinä saapuneet uutuudet: Odd Mollyn upeat neuletakit, puserot, kaulaliinat ja pipot kevätmallistoa...Terrible Twins saippuat ja tuoksukynttilät... Alphabet Bags kirjainkassit mustana...

tulossa myös MRS JONESIN JOULUMARKKINAT 14.-15.12. jossa mukana ihania ystäviö omine tuotteineen...lisätietoa tulossa...

ja BLOPPIS tulossa tänään! Sisustusta, huiveja, vaatteita...




keskiviikko 27. marraskuuta 2013

RIPAUS JOULUA




Rouva Jonesin työ on sellainen että joulu tulee ajoissa, joka vuosi. Teemme joulukotijuttuja marraskuusta tammikuulle, joskus lumen vuoksi vielä helmikuussakin...nyt omaan kotiin muutama hyasintti ja adventtikynttilä.

TORSTAINA POP UP SHOP KLO 12-16

MUKANA KAIKKI IHANAT UUTUUDET JA JOULUA...





maanantai 25. marraskuuta 2013

ADVENTIKSI




Rouva Jonesilla on muutama adventtikynttelikkö näköjään. Kubus on vanha ja rakas, Tinen pitkulainen malli  taas uusi ja tuo kolmas on oikeasti espressokuppisetti Design Lettersiltä mutta passaa tuikuiksi tai vaikka glögille. Timanttilamppu on Nougatista. Ja kirjahyllyongelma...kirjat makaavat pinoissa lattialla.  Ottaisin koko seinän Stringiä työhuoneeseen mutta täytyy varrmaan kirjoittaa joulupukille. Tänään on kuitenkin hankittu muksuille joulukalenterit eli yksi asia kunnossa.












ODD MOLLY SS 2014




Rouva Jonesilla oli tänään kuin pieni joulu...puodille tuli viisi laatikkoa ihanuuksia: Odd Mollyn kevään ensimmäiset tuotteet, Alphabet Bagsin kasseja ja uudet Spa by Terrible Twins-sarjan saippuat ja tuoksukynttilät! Odd Mollyt sain jo (melkein kaikki )nettikauppaankin;-)




sunnuntai 24. marraskuuta 2013

LEMPIVAATTEITA JA MUITA AJATUKSIA



Rouva Jonesin väri on musta. Mustaa, mustaa, mustaa, aina melkein mustaa päällä. Muutama poikkeus on: valkoiset t-paidat ja paitikset ja farkku materiaalina. Ja sitten tuo uusi viininpunainen samettijakku Hunkydoryn mallistosta<3. Olen huomannut että vedän melkein päivittäin päälleni neuleen, nyt joko tuon siipiselkäisen tai sitten mustan kasmirin, molemmat oman puodin valikoimasta ja Hunkydoryä. Tai tähtineuleen...( ja oho, kylläpä sain kuvissa käsiteltyä nyppyisen oloisiksi nuo ihanat neuleeni, ei ne oikeasti ole;-))

Ihana aurinko, vihdoin tänään. Ja ihana koirasuklaa Liike 51, kiitos Krista<3. Day Birger et Mikkelsenin ipad-kotelo on lahja, kiitos Taina<3. Ja tuolla lehtipinon päällä se New York-poster vieläkin odottaa kehystämistä...josko kesäksi ehtisi?


p.s. vielä tämän illan ajan saat synttäritarjouksena -20% kaikista yli 50 e tilauksista Mrs Jonesin puodista. Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita. Käytä koodia: HBDMRSJONES.

















lauantai 23. marraskuuta 2013

HBDMRSJONES




Rouva Jonesilla oli eilen synttärit ja sain NIIIN paljon ihania onnitteluja 
että haluan ilahduttaa myös teitä lukijoita. 

Tänään ja huomenna saat Mrs Jonesin puodista 
20% alennuksen (yli 50 e tilauksista) koodilla HBDMRSJONES. 

Lisää koodi kun puodin järjestelmä maksuvaiheessa sitä pyytää ja saat alennuksen. Iloa ja kynttilänvaloa marraskuun iltaan! Nyt kannattaa hyödyntää koodi joulupaketteja varten ja vaikka ihanaan neuleeseen kun keli viilenee...

Tarjous on voimassa 23.-24.11.2013



MUISTOJA JA POPPAILUA




Rouva Jones innostui muistojen kansion kaivelemisesta, siis vuosi sitten bloggattuja kuvia
olisi taas tarjolla iloksenne. Omia suosikkeja...

MRS JONESIN POP UP SHOP TÄNÄÄN 23.11. KLO 11-14

HAUKILAHTI, UKKOHAUENTIE 11-13 A, 2 KRS.

TERVETULOA!












perjantai 22. marraskuuta 2013

MISS ÉTOILEN IHANUUKSIA





Rouva Jonesille tuli tänään ihana lähetys Miss Étoilen tavaraa: kuppikakkuvuokia, cake topping-koristeita, honeycombeja ja vaikka mitä! Koitan lisätä nettikauppaan pikimiten ja toki niitä pääsee ihailemaan lauantain pop up shopissa klo 11-14. Kuvat Miss Étoile.











torstai 21. marraskuuta 2013

VUOSI SITTEN




Rouva Jones katseli arkistoja ja joulua vuosi sitten...aika samoilla elementeillä mennään ehkä tänäkin vuonna;-) Kivaa torstaita. Muistuttaisin vielä että Mrs Jonesin pop up shop on tänään suljettu työmatkan vuoksi, mutta sen sijaan LAUANTAINA pop up shop klo 11-14, tervetuloa<3












keskiviikko 20. marraskuuta 2013

MRS JONESIN HOUSUBLOPPIS



Mrs Jonesin bloppiksella olisi nyt muutamat uudet/uudehkot housut tarjolla.
Pahoittelen surkeita kännykkäkuvia...ja postikulut ostajalle. Ekana meilillä ostohalunsa ilmaissut saapi lunastaa pöksyt. Bloppistuotteilla ei kirppistapaan ole vaihto-tai palautusoikeutta.



Mrs Jonesin bloppiksella tarjolla; uudet Mosh Mosh mustat farkut nahkamainen pintakäsittely ja ihanat niitit takataskussa! Koko 32 tuumaa. Ostettu Ruotsista, ovh taisi olla noin 200 e. Nyt bloppiksella 95 e. Meiliä jonna.kivilahti@kolumbus.fi jos kiinnostaa. MYYTY


Mrs Jonesin bloppiksella tarjolla; uudet Designers Remix mustat housut, napit molemmissa sivuissa. Ovh 169 e, nyt bloppiksella 85 e. Upeat housut, koko 42. Jos kiinnostut laita meiliä jonna.kivilahti@kolumbus.fi


Mrs Jonesin bloppiksella myös mustat Hunkydoryn housut koko XL. Cotton 97% elastane 3 %. Vetoketjut lahkeissa. 
Malli ei sopinut mulle ( on aika matala) eli joku onnellinen löytää nyt uudet pöksyt edullisesti. Ovh 149 e. Nyt 75 e. MYYTY 

INSPIRAATIO




Rouva Jonesin työviikko on vauhdikas, saan olla mukana stailaamassa isoja mainoskuvauksia. Päässä pyörii ajatuksia, tunnelmia...asetelmat rakentuvat jo mielessä. Inspiraatio syntyy pienistä asioista. Loistavaa päivää sinullekin!  

Ja muistuttaisin että pop up shop EI ole auki torstaina työmatkan vuoksi, mutta koitan järjestää lauantaille muutaman tunnin auki...lisätietoa tulossa.