keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

BLOOMINGVILLE AW 2013 PART 2




Rouva Jones selaili taas Bloomingvillen kataloogia. Muutama kuva iloksenne. Kataloogia voit kurkata tästä, klik.  Ihania tunnelmia ja arvaatkaa tekeekö mieli tilata shoppiin kaikenlaista pientä...valtavan hyvä valikoima Bloomingvilleä löytyy muuten Tiirinkosken Tehtaalta, klik.










ODD MOLLYT MRS JONESILLA





Rouva Jonesin on pakko mainita että eilen ne ihanat ODD MOLLYN neuletakit tulivat Mrs Jonesin puotiin, klik.  Neuletakkia on mustana ja sinisenä;-) Pinta on kaunista ja napakkaa helmineuletta. Neuletakki on pukeva kuin blazer, mutta rento ja mukava päällä. Ihan täydellinen siis!

Ja tänään tulee lisää BeckSöndergaardin huiveja! 










tiistai 30. heinäkuuta 2013

PIHALLA



Rouva Jones nappasi muutaman kuvan kesäkotimme pihalta. Piha on hurjan pieni, koska jaamme taloyhtiön pihan muiden asuntojen kanssa, mutta mahdumme kivasti syömään kuitenkin. Ja kasvimaakin kasvaa Kekkilän istutuslaatikossa. Puutarhan työkalut, rosmariinipuu ja laventelipuu  Huiskula. Kuuma kesä, tomaatitkin alkavat kypsyä. Mustat kirsikkatomaatit  ja kaikki luomuyrtit Via Garden Hanko. Melkein kaikki ruukut Tine K. Tähtikassi on BeckSöndergaardin syksyn uutuus Mrs Jonesin puodista, klik.  Nautimme kesäpihasta nyt vikaa viikkoa, ensi viikolla arki koittaa.

Kivaa tiistaita! Tänään tulee ihana Odd Mollyn lähetys Mrs Jonesin puodille!!! Ja huomenna BeckSöndergaardin uusia puuvillahuiveja.  Muista seurata Mrs Jonesia myös facebookissa,  klikkaa linkkiä aivupalkista! 














maanantai 29. heinäkuuta 2013

BLOPPIS




Rouva Jones siivoilee kaappeja, viimeinen lomaviikko alkoi. Muutamia ihanuuksia nyt sitten taas Bloppikselle. Bloppis toimii tuttuun tapaan eli ensimmäisenä meilillä ostohalunsa ilmoittanut saa tuotteen siihen merkityllä hinnalla ja postikulut. Kirpputorin tapaan vaihto-ja palautusoikeutta ei ole. Koitan kuvailla tuotteet tarkkaan, mutta kysy ihmeessä jos jokin askarruttaa. Yliviivaan myydyn tuotteen. Postipaketti seurantakoodilla 8,70 € ja maksikirje 4,30 €(huivit)

MEILILLÄ: jonna.kivilahti@kolumbus.fi

Bloppisiloa!


RUOTSALAISEN AJLAJK-TRENDIMERKIN UPEA PAITASETTI:
VISKOOSIPAITA JA ALLE PITSITOPPI. VOI KÄYTTÄÄ YHDESSÄ JA ERIKSEEN.
OSTIN NE NYT KESÄLLÄ  JA HINTA TAISI OLLA 59 € JA 79 €
EN OLE TULLUT PITÄNEEKSI SIIS IHANUUDET KIERTOON
VIILEÄ VAALEANPUNAINEN SÄVY
koko M/L eli 38-40
YHTEENSÄ TOPPI JA PUSERO 100 €

LÄHIKUVA

PITSITOPPI( KUULUU SETTIIN)


BALMUIR UPEA SILKKIPELLAVAHUIVI
PINKKIÄ JA KORALLIA, LIUKUVÄRJÄTTY
MUUTAMAN KERRAN PIDETTY
OVH 79 E
NYT 50 €
MYYTY

SYSTER P IHANA PUUVILLAHUIVI
OVH 49 €
NYT 30 €
MYYTY



UUSI STYLE BUTLER UPEA PITSIPUSERO
KOKO 38 LUONNONVALKOINEN
(OVH 149 €)
NYT 80 €
MYYTY

TOMMY HILFIGER CAPRIT
KOKO 14 ELI 42
KERRAN TAI KAKSI PIDETYT
OVH 129 E
NYT 50 €

MARENAS TRENDISANDAALIT
MUSTAA GLITTERIÄ
KIERRÄTYSKUMIPOHJA MADE IN SPAIN
KOKO 39 UUDET ( OVH 95 €)
50 € 
MYYTY


KOROLLISET ESPADRILLOKSET
UUDET KOKO 39
DELLYSTÄ
NYT 40 €
MYYTY


IN WEAR IHANA PUUVILLA/ SILKKIPAITA ( 70/30)
KULTAISET KORISTEET. PESTY, EI SILITETTY
KERRAN PIDETTY KOKO 44 ( PIENI MITOITUS, NOIN 42)
NYT  30 €
MYYTY


DEPECHE SANDAALIT KOKO 39
KERRAN PIDETYT
NYT 20€
MYYTY


H&M SANDAALIT KOKO 40
UUDET
10 €


MEIDÄN KESÄKOTI




Rouva Jones teki jutun kesäkodistaan ja se ilmestyi uudessa Kotivinkissä. Kipinkapin lehtikauppaan, jos tarina kiinnostaa. Tässä muutama tunnelma.

Julkaistu Kotivinkissä 13/2013









sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

ALPHABET BAGS



Rouva tykkää kamalasti Alphabet Bagsin kasseista. Niin paljon että otan ne Mrs Jones Lifestyle Shopin valikoimaan. Teen just kohta tilausta ja siksipä kysynkin että tykkäätkö valkoisesta vai mustasta kassista? Entä kukkarosta? Mietin että otanko kassia molemmissa väreissä vaiko vaan toisessa nyt aluksi;-)

Photos Alpahabet Bags.







lauantai 27. heinäkuuta 2013

DAGENS



Rouva Jonesilla on nyt raitaa. Sinistä ja valkoista. Uudessa Gloriassa taisi lukea että sininen on uusi musta. Vaikka sininen tuntuu nyt hyvälle, on musta aina musta. Mustassa siis jatketaan, noin pääosin ainakin. BeckSöndergaardin sininen silkkivillainen tähtihuivi kaulassa, ihana. Se on Mrs Jonesin puodin uutuuksia, klik. Ankkuripaita ja raitavillis alelöytöjä By Malene Birgerin nettikaupasta. Korolliset espikset Lifestyle Hanko. Hattu Hangon torilta.( Korikassi on Mrs Jonesin puodista, mutta malli on jo loppu.  Nougatista tätä saa varmaan vielä.) Asu on oikeastaan eilinen, mutta meinaan kyllä rantsupäivän jälkeen vetäistä samanhenkisen asun päälle tänäänkin.
Hauskaa unikeonpäivää!